Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει την πρόκριση για το Final-4 της Κωνσταντινούπολης, αφού επικράτησε 86-85 της Μακάμπι στο ΟΑΚΑ, και ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος φόρτωσε το καλάθι των Ισραηλινών με 25 πόντους, στάθηκε στο πάθος που έδειξαν οι «πράσινοι».

«Νιώθουμε πολύ καλά. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Προηγηθήκαμε με 11 πόντους, αλλά μετά η Μακάμπι με κάποια τρίποντα με κάποια δύσκολα καλάθια επανήλθε στον αγώνα. Αλλά πήραμε τη νίκη και πάμε στο Final 4» είπε ο Διαμαντίδης και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σε τέτοια παιχνίδια μπορείς να μιλήσεις για κάποια μέρη του μπάσκετ που παίζουν ρόλο, αλλά το σημαντικότερο ήταν το πάθος. Είχαμε πάθος, είχαμε τον κόσμο στο πλευρό μας, ο οποίος μας βοήθησε πολύ. Κερδίσαμε και νιώθουμε πολύ χαρούμενοι».

Ο Διαμαντίδης ρωτήθηκε για το αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να επαναλάβει το περσινό επίτευγμα και να αναρριχηθεί για δεύτερη φορά στην κορυφή της Ευρώπης: «Έχουμε μια καλή ομάδα, μια έμπειρη ομάδα. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο το Final 4, καθώς μετέχουν η ΤΣΣΚΑ, ο Ολυμπιακός, η Μπαρτσελόνα. Παίζουμε κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, που είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά έχουμε τουλάχιστον ένα μήνα για να προετοιμαστούμε. Οπότε, τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης