Νέο κύκλο επαφών με τον Σεμπάστιαν Λέτο ετοιμάζουν ν’ ανοίξουν στον Παναθηναϊκό, προκειμένου ο Αργεντινός να υπογράψει και αυτός τον διακανονισμό για τα οφειλόμενα των προηγούμενων μηνών και να μπορέσει η ομάδα να πάει «καθαρή» από χρέη στον νέο έλεγχο της UEFA, που είναι προγραμματισμένος για τον Δεκέμβριο.

O Λέτο είναι ο μοναδικός που δεν έχει βάλει την υπογραφή του και είναι λογικό να υπάρχει μεγάλος «πονοκέφαλος» στη διοίκηση, με δεδομένο ότι ο παίκτης δείχνει να είναι χολωμένος με τους «πράσινους» στο κομμάτι που αφορά στον τραυματισμό του και γενικότερα τη διαχείριση που είχε από το ιατρικό επιτελείο του «τριφυλλιού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, υπάρχει η επιθυμία από την ομάδα να υπάρξει και μείωση των αποδοχών του παίκτη, σε συνδυασμό με επέκταση του συμβολαίου του για ακόμα έναν χρόνο, και στο πλαίσιο αυτό είναι πιθανό να έρθει στη χώρα μας και ο μάνατζερ του παίκτη, Φερνάντο Κοσεντίνο.

Από εκεί και πέρα, να σημειωθεί πως ο Λέτο θα επιστρέψει στην Μπολόνια στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, στο κέντρο όπου κάνει την αποθεραπεία του.

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης