Με συνολικό πρόστιμο 8.000 ευρώ τιμώρησε η πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Super League την ΠΑΕ Άρης, για όσα διαδραματίστηκαν στο ματς της περασμένης Δευτέρας με τον Πανιώνιο, για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ, Γιώργος Κολτσίδας, τιμωρήθηκε με πρόστιμο 2.500 ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 20 ημέρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επιτροπή επέβαλε επίσης πρόστιμο 3.500 ευρώ στον Αστέρα Τρίπολης και 1.500 ευρώ στον Ατρόμητο για το μεταξύ τους παιχνίδι, 2.000 ευρώ στον Ολυμπιακό για το ματς με τη Βέροια, 4.500 ευρώ στον Παναθηναϊκό για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και 2.100 ευρώ στον Παναιτωλικό για την αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής με τον Αρη.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

Α) ΠΑΕ Αρης, Γ.Κολτσίδα (εκπρόσωπο): Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της, για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του εκπροσώπου Γ.Κολτσίδα: επιβάλλει στην ΠΑΕ Αρης συνολική χρηματική ποινή 8.000 ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον Γ. ΚΟΛΤΣΙΔΑ την α) χρηματική ποινή των 2.500 ευρώ και, β) την ποινή αποκλεισμού από τους αγωνιστικούς χώρους για 20 ημέρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Β) ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή 3.500 ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Ατρόμητος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή 1500 ευρώ.

Δ) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή 2.000 ευρώ.

Ε) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή 4.500 ευρώ.

Η κάτωθι απόφαση αφορά την 23η αγωνιστική:

Α) ΠΑΕ Παναιτωλικός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή 2.100 ευρώ.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης