Ο Τζέισον Καπόνο εκπροσώπησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, για τον αυριανό αγώνα με την Αναντολού Εφές στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του TOP-16 της Euroleague.

O Αμερικανός σμολ φόργουορντ στις δηλώσεις του εστίασε στη διαφορά ανάμεσα στην κατάσταση που βρισκόταν ο κυπελλούχος Ελλάδας στον πρώτο γύρο εν συγκρίσει με την τωρινή, ενώ, μεταξύ άλλων, χαρακτήρισε αναγκαία τη νίκη για την ομάδα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι ένα ακόμη πολύ δυνατό παιχνίδι. Όπως και το προηγούμενο απέναντι στη Ζαλγκίρις Κάουνας και αυτό το συνοδεύει ένα “πρέπει”.

Τους αντιμετωπίσαμε στον πρώτο γύρο εκτός έδρας. Δεν είχαμε παίξει καλά. Είχαμε χάσει, αλλά χωρίς να παίξουμε καλά», είπε αρχικά ο έμπειρος άσος των «πρασίνων» και πρόσθεσε:

«Μάθαμε μέσα από την εμπειρία, μέσα από το βίντεο ότι όλα όσα περάσαμε, όσα βιώσαμε ως ομάδα από τότε και ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες θα μας βοηθήσουν να κάνουμε ένα καλό, σταθερό παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι ομάδα που της αρέσει να τρέχει και παίρνει πολλούς πόντους από τον αιφνιδιασμό. Το να τους αναγκάσουμε να παίξουν στο μισό γήπεδο είναι πολύ σημαντικό στοιχείο. Δεν θα πρέπει να τους επιτρέψουμε να σουτάρουν γρήγορα. Αν κοντρολάρουμε το ρυθμό θα μας βοηθήσει πάρα πολύ στην εξέλιξη του παιχνιδιού».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης