Ο Ορέστης Καρνέζης εκπροσώπησε τους διεθνείς ποδοσφαιριστές στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα της Εθνικής ομάδας με τα Νησιά Φερόε, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «…τώρα τρέχουμε να προλάβουμε».

Ο τερματοφύλακας της Ουντινέζε ρωτήθηκε για την ήττα του πρώτου γύρου στο «Γ. Καραϊσκάκης», την πλέον οδυνηρή στην ιστορία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος βάσει της δυναμικότητας του αντίπαλου. Όπως παραδέχθηκε, αυτός και οι συμπαίκτες του έχουν αισθανθεί ντροπή κάποιες φορές με τις εμφανίσεις τους στα προκριματικά του Euro 2016, αλλά τώρα πρέπει να δώσουν όλες τις δυνάμεις τους στα παιχνίδια που απομένουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πάντα θέλουμε να νικάμε, όμως αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο» δήλωσε ο Καρνέζης. «Μας πεισμώνει η τελευταία θέση, δεν μας αξίζει. Ξέρουμε τις δυνατότητές μας. Αδικούμε εμάς και την ομάδα. Χάσαμε ματς που δεν έπρεπε. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μην χάσουμε τώρα και στα υπόλοιπα παιχνίδια» πρόσθεσε.

Όσο για την ταλαιπωρία που υπέστη η Εθνική συν το ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί σε γήπεδο με συνθετικό χλοοτάπητα υπογράμμισε: «Δεν είναι οι καλύτερες συνθήκες, αλλά δεν παίζουμε πρώτη φορά σε πλαστικό χορτάρι, είχε συμβεί και στη Λιθουανία. Είμαστε επαγγελματίες και αύριο πρέπει να νικήσουμε. Μόνο αυτό μπορούμε να πούμε».

Όσο για την ποιοτική διαφορά των δύο ομάδων επισήμανε: «Αν δείτε που παίζουν οι παίκτες των δυο ομάδων δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης. Είμαστε προβληματισμένοι, στεναχωρημένοι, διότι εμείς φαινόμαστε. Δε μας αρέσει αυτή η κατάσταση. Νιώσαμε και ντροπή ορισμένες φορές. Δε νικάει η φανέλα, αλλά εμείς μέσα στο γήπεδο. Πληρώσαμε που δεν ήμασταν καλοί. Τώρα, τρέχουμε να προλάβουμε» είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης