Πανέτοιμος είναι ο ΠΑΟΚ για τον τρίτο «μικρό» τελικό των πλέι οφ της Α1 μπάσκετ των Ανδρών απέναντι στον Άρη, που θα διεξαχθεί το Σάββατο στην Πυλαία (19:30).

Σχολιάζοντας την αναμέτρηση με τους «κίτρινους», στην οποία προσδοκούν οι «ασπρόμαυροι» να αποκτήσουν εκ νέου το προβάδισμα σε νίκες (μετά το 1-1 στο δεύτερο ματς της σειράς από τον Άρη), ο Μαρκ Κάρτερ ανέφερε: «Είναι πολύ το σημαντικό παιχνίδι, αλλά δεν είναι πιο δύσκολο από τα προηγούμενα ματς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είμαι της λογικής ότι όταν τελειώνει ένας αγώνας, πάντα ο επόμενος είναι ο πιο σημαντικός. Παίζουμε στο γήπεδό μας και οφείλουμε να εκμεταλλευτούμε το πλεονέκτημα έδρας που έχουμε. Πρέπει να αγωνιστούμε με καρδιά, να είμαστε καλοί στην άμυνα, να βγάλουμε ενέργεια κι αν γίνουν όλα αυτά θα είμαστε καλά.

Είναι λογικό να είναι όλοι κουρασμένοι αυτήν την περίοδο και σίγουρα είναι πολύ σημαντικό, για τέτοια παιχνίδια, να είσαι καλά ψυχολογικά και σωστά προετοιμασμένος. Αν το πετύχεις αυτό, σίγουρα έχεις πολλές πιθανότητες να επικρατήσεις».

Και ο γκαρντ του ΠΑΟΚ κατέληξε λέγοντας: «Στο δεύτερο παιχνίδι κάναμε μερικά λάθη στην άμυνά μας, κάτι που πρέπει να διορθώσουμε. Πρέπει, επίσης, να έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση στην επίθεσή μας. Αυτά τα παιχνίδια είναι πάντα κλειστά και χρειάζεται να τα έχεις όλα αυτά για να κερδίσεις. Τα σκαμπανεβάσματα είναι φυσιολογικά, το θέμα είναι να μπορείς να αντιδράσεις σωστά όταν ο αντίπαλος κάνει ένα σερί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης