Καταγγελία στο ΣΔΟΕ εις βάρος του πρώην προέδρου της ΑΕΚ, Σταύρου Αδαμίδη, κατέθεσε ο Γιώργος Κιντής, με θέμα τα χρήματα της «Empire» που χάθηκαν από τους ισολογισμούς της ΠΑΕ!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ελευθεροτυπία», η καταγγελία κατατέθηκε στον ειδικό γραμματέα του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, με κοινοποίηση προς τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κιντής ζήτησε την παρέμβαση του ΣΔΟΕ για τα 5,6 εκατομμύρια ευρώ της «Empire» που διαγράφηκαν από τους ισολογισμούς της ΠΑΕ ως κονδύλι για την αγορά αθλητικού υλικού. Μέσω αυτής, ζητεί έλεγχο στη θυγατρική της ΠΑΕ, η οποία διαχειρίζεται και τα έσοδα από το σήμα της ΑΕΚ.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η καταγγελία αφορά στον ισολογισμό του 2011, ο οποίος δεν δημοσιεύτηκε, ενώ δεν υποβλήθηκε και δήλωση φόρου εισοδήματος! Παράλληλα, επικαλείται και δημοσίευμα άλλης εφημερίδας για οφειλές της «Empire» στο Δημόσιο.

Ο Κιντής φέρεται να έχει έγγραφα που δείχνουν ότι ο Αδαμίδης είναι ο μόνος μέτοχος και διευθυντής της κυπριακής εταιρείας «Hyfold Trading Limited» με επενδύσεις άνω των 500.000 ευρώ. Παράλληλα, είναι πιθανόν να συμμετέχει στην εταιρεία «Motown Enterprises» με έδρα τις Νήσους Μάρσαλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης