Το «ΟΚ» που έδωσε η UEFA στον Αστέρα Τρίπολης για να αγωνιστεί κανονικά στο Europa League της ερχόμενη σεζόν προκάλεσε τις αντιδράσεις του Τύπου της Τουρκίας. Συγκεκριμένα η Milliyet γράφει: «Σκάνδαλο. Δύο μέτρα και δύο σταθμά από την UEFA» και τονίζει ότι η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία δεν είχε δείξει καμία ανοχή στην Φενέρμπαχτσε, ενώ επέστεψε στους Αρκάδες να παίξουν στην Ευρώπη, πατά την παραπομπή σε δίκη του Γιώργου Μποροβήλου και του Δημήτρη Μπάκου για το Coriopolis.

«Με τη Φενέρμπαχτσε υπήρξε μηδενική ανοχή, καθώς την απέβαλαν από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ σε πιο σοβαρές περιπτώσεις όπως του Αστέρα, δεν υπήρξε κανείς ενδοιασμός να τον αφήσουν να παίξει στους ομίλους του Europa League», αναφέρουν οι Τούρκοι και αναφέρονται στον επιθεωρητή της επιτροπής ελέγχου και ηθικής της UEFA, Μιγκέλ Λίταρντ Φερνάντεθ Παλάσιος, που κατάγεται από την Πορτογαλία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, η «Milliyet» στέκεται στο θέμα της λεγόμενης «εγκληματικής οργάνωσης» και αναφέρεται στο κατηγορητήριο για τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Αναφορά υπάρχει και στον αναπληρωτή γενικό γραμματέα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, Θόδωρο Θεοδωρίδη, ο οποίος είναι γιος του Σάββα Θεοδωρίδη, αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης