Σαν σήμερα, πριν από 17 χρόνια, έφυγε από την ζωή ο Παναγιώτης Κατσούρης, σε ηλικία 22 ετών! Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ χάθηκε άδικα το βράδυ της 9ης Φεβρουαρίου 1998 όταν το αυτοκίνητό του έφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε στο στηθαίο της γέφυρας στην περιοχή της Θέρμης.

To ετήσιο μνημόσυνο έγινε το πρωί στον τόπο του δυστυχήματος, και το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβος Αγγελίδης, ο αρχηγός Στέφανος Αθανασιάδης και οι Κωνσταντινίδης, Κίτσιου, Τζανδάρης, ο πρώην γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος, Κώστας Ιωσηφίδης, ο Παντελής Κωνσταντινίδης, ο Κώστας Λαγωνίδης και ο γυμναστής τερματοφυλάκων, Απόστολος Τερζής. Στεφάνια κατατέθηκαν από τον Ιβάν Σαββίδη, από τον Ιάκωβο Αγγελίδη και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Παναγιώτης Κατσούρης γεννήθηκε στις 28 Οκτωβρίου 1976 και πήγε στον ΠΑΟΚ από τη Νάουσα το καλοκαίρι του 1996. Ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας των Ελπίδων και ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας.

Έκανε ντεμπούτο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος 1996-97, στο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ, που ολοκληρώθηκε 3-1 στις 8 Σεπτεμβρίου 1996, με προπονητή τον Σουηδό Γκίντερ Μπένγκτσον.

Η τελευταία του εμφάνιση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ ήταν στις 25 Ιανουαρίου 1999 και πάλι σε παιχνίδι με τον ΟΦΗ, στην Τούμπα. Συνολικά με τον ΠΑΟΚ αγωνίστηκε σε 29 αγώνες πρωταθλήματος, Κυπέλλου και Ευρώπης, πετυχαίνοντας 3 γκολ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης