Μπαρούτι μυρίζουν τις τελευταίες ημέρες τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού, με αφορμή φυσικά την πολύ κακή πορεία της ομάδας. Πάντως τα πνεύματα οξύνθηκαν ακόμη περισσότερο σήμερα, μετά την επίσκεψη του Βασίλη Κωνσταντίνου στην Παιανία.

Ο γενικός αρχηγός της ομάδας, συνοδευόμενος από τον Κώστα Ελευθεράκη, μίλησε στους παίκτες, κάνοντάς τους παρατηρήσεις για τις κακές εμφανίσεις τους, ενώ τους παράλληλα τους ζήτησε να αλλάξουν γρήγορα πρόσωπο, προκειμένου το «τριφύλλι» να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντούτοις οι παίκτες αντέδρασαν στα όσα τους είπε ο Κωνσταντίνου. Αν και ξέρουν ότι δεν είναι άμοιροι ευθυνών για τον αγωνιστικό «κατήφορο» του Παναθηναϊκού, «πνέουν τα μένεα» κατά της διοίκησης του συλλόγου, με αφορμή τους χειρισμούς των υπεύθυνων της ΠΑΕ.

Ο Ζαν Άλεν Μπουμσόνγκ κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Κωνσταντίνου ζήτησε τον λόγο από το μέλος της διοίκησης των «πράσινων», ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ενώ άλλος παίκτης κλώτσησε τρεις φορές τη μπάλα προς το μπουθ που καθόταν ο Κώστας Ελευθεράκης.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης