Τις τιμές και τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα της 10ης αγωνιστικής της Super League απέναντι στον Παναθηναϊκό, γνωστοποίησε την Τρίτη με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Κέρκυρα.

Παράλληλα οι Φαίακες ευχαρίστησαν την ΠΑΕ Πλατανιάς, για την άψογη φιλοξενία, στην μεταξύ τους αναμέτρηση στο στάδιο των Περιβολίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα γνωστοποιεί ότι οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, στο ΕΑΚ Κέρκυρας, την προσεχή Δευτέρα (12/11, 19.30), στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League – ΟΠΑΠ, διαμορφώνονται ως εξής:

>ΘΥΡΕΣ 4,5: 20 ευρώ.
>ΘΥΡΕΣ 2,3: 30 ευρώ.
>ΘΥΡΑ VIP: 50 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διάθεσή τους αρχίζει από την Τετάρτη (7/11), από τα γραφεία του ΑΟ Κέρκυρα στη Σαμάρα 22 (τηλ. 26610- 46430), ώρες 11.00 – 15.00 (εκτός Σαββάτου και Κυριακής), ενώ την ημέρα του αγώνα θα διατίθενται και από τα εκδοτήρια του ΕΑΚ Κέρκυρας».

Ακολούθως η διοίκηση της Κέρκυρας ευχαρίστησε την ΠΑΕ Πλατανιάς:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα ευχαριστεί θερμά την ΠΑΕ Πλατανιάς για την καθ’ όλα άψογη φιλοξενία και τις διευκολύνσεις, κατά τη διάρκεια της παραμονής της ομάδας μας στα Χανιά, ενόψει του αγώνα του περασμένου Σαββάτου (3/11). Η ΠΑΕ Πλατανιάς απέδειξε, γι’ ακόμη μία φορά, ότι υπηρετεί με συνέπεια τις αξίες του υγιών αθλητικών ιδεωδών και της άμιλλας. Δεσμευόμαστε, δε, ότι θα ανταποδώσουμε απόλυτα κατά την επίσκεψη της ομάδας στο νησί μας, για τον αγώνα του β’ γύρου».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης