Πολύ αξιόλογες επιδόσεις σημειώθηκαν σήμερα στον Άλιμο, κατά τη 2η ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κολύμβησης.

Η Κέλυ Αραούζου με 16:32.32 στα 1.500μ. ελεύθερο έπιασε το όριο συμμετοχής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Καζάν, όπου πλέον μπορεί -αν το επιθυμεί- να αγωνιστεί και στην πισίνα, πέραν της ανοιχτής θάλασσας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεγάλα ατομικά ρεκόρ πέτυχαν η Άννα Ντουντουνάκη στα 50μ. πεταλούδα και ο Ανδρέας Βαζαίος στα 200μ. ελεύθερο, πλησιάζοντας μάλιστα τα αντίστοιχα πανελλήνια ρεκόρ.

H Χανιώτισσα πρωταθλήτρια τερμάτισε σε 26.57, μόλις πέντε εκατοστά του δευτερολέπτου μακριά από το ρεκόρ της Κρίστελ Βουρνά, ενώ ο κολυμβητής του ΑΝΟ Αργυρούπολης έκανε 1:48.88 σε αγώνισμα που δεν ειδικεύεται, ενώ το πανελλήνιο ρεκόρ του Ανδρέα Ζήσιμου είναι 1:48.48. Ρεκόρ σημειώθηκε πάντως στα 100μ. πρόσθιο γυναικών, όπου η Νικολέτα Παυλοπούλου με 1:11.66 βελτίωσε τη δική της κορυφαία επίδοση στην κατηγορία παγκορασίδων Α.

Ο Σπύρος Γιαννιώτης πρώτευσε και στα 800μ. ελεύθερο και πλέον έπιασε στην κορυφή των πανελληνιονικών τον Βαγγέλη Κοσκινά με 29 τίτλους. Θα έχει την ευκαιρία να τον ξεπεράσει αύριο, εφόσον επικρατήσει και στα 1.500μ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης