Μετά την μονομερή απόφαση υφυπουργού Περιβάλλοντος κ. Λιβεριάτου να κατατεθεί προεδρικό διάταγμα, που προβλέπει την κατεδάφιση του «Απ. Νικολαΐδης», ο Παναθηναϊκός αντιδρά και τονίζει σε ανακοίνωση ότι θα περιφρουρήσει με κάθε τρόπο τα περιουσιακά του στοιχεία.

Ο κ. Λιβιεράτος αναμένεται να κατατεθεί το συγκεκριμένο προεδρικό διάταγμα την 1η Νοεμβρίου. Να σημειωθεί πως αν περάσει το διάταγμα από το ΣτΕ γίνεται νόμος του κράτους και προβλέπει έκδοση άδειας για γκρέμισμα της Λεωφόρου, κατασκευή εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη στον Βοτανικό, αλλά και ολοκλήρωση του εμπορικού κέντρου του κ. Βωβού, χωρίς ωστόσο να γίνεται λόγος για χτίσιμο του γηπέδου του Παναθηναϊκού!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θεωρεί αήθη και μονομερή την απόφαση του Υφυπουργού Περιβάλλοντος κ. Λιβιεράτου για το θέμα της Λεωφόρου. Ο Παναθηναϊκός θα χρησιμοποιήσει όλα τα ένδικα μέσα για να υπερασπιστεί τα συμφέροντά του. Θεωρούμε οποιαδήποτε συζήτηση έχει γίνει μέχρι τώρα ως άκυρη και θα περιφρουρήσουμε με κάθε τρόπο τα περιουσιακά μας στοιχεία».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης