Την 4η νίκη του σε ισάριθμα ματς στην Ευρωλίγκα και την 12η σερί από το ξεκίνημα της περιόδου σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχει θα επιδιώξει να πετύχει απόψε στην Τοσκάνη ο Ολυμπιακός κόντρα στη Σιένα.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να διατηρήσουν το αήττητο που θα τους κρατήσει στο ρετιρέ της βαθμολογίας του 3ου ομίλου και από πολύ νωρίς θα τους βάλει σε «θέση οδηγού», όσον αφορά στην κατάκτηση της πρώτης θέσης του γκρουπ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την άλλη, οι Ιταλοί παίζουν με την… πλάτη στον τοίχο, καθώς μετρούν τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια που έδωσαν, και κόντρα στον πρωταθλητή Ευρώπης θα προσπαθήσουν να σταματήσουν το αρνητικό αυτό σερί. Το ματς, πάντως, άσχετα με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Σιένα θα εξαρτηθεί κυρίως από την απόδοση του Ολυμπιακού. Εάν ο πρωταθλητής Ευρώπης είναι σοβαρός και συγκεντρωμένος, τότε θα προσθέσει άλλη μία νίκη στο ενεργητικό του.

Ο τραυματισμός του Βασίλη Σπανούλη στην προπόνηση της περασμένης Τρίτης (σ.σ.: αποκόμισε ελαφρύ διάστρεμμα) αποτελεί το μοναδικό πρόβλημα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων», πάντως, ταξίδεψε κανονικά με την αποστολή και παραμένει εντός πλάνων του προπονητή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης