Στον 4ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2013 θα συμμετάσχει η εθνική ομάδα Νέων. Το πρώτο παιχνίδι του ομίλου θα διεξαχθεί στη Βόρεια Ιρλανδία αύριο, Τετάρτη, όπου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει τη Μολδαβία.

«Έχουμε έρθει στη Βόρειο Ιρλανδία γεμάτοι όρεξη και θέληση να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι υγιείς και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα. Ο όμιλος είναι ισορροπημένος, ως προς τη δυναμικότητα των ομάδων. Εμείς πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Η πρώτη μας αναμέτρηση είναι κόντρα στη Μολδαβία, την οποία θα αντιμετωπίσουμε με σεβασμό. Μια νίκη στην πρεμιέρα είναι πολύ σημαντική, τόσο για τη συγκομιδή βαθμών όσο και για τον τομέα της ψυχολογίας. Στόχος όλων είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, κάτι που θα προσπαθήσουμε να επιτύχουμε βήμα-βήμα» δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Θοδωρής Παχατουρίδης, εν όψει της πρεμιέρας του τουρνουά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ελλάδα έχει κληρωθεί στον 4ο όμιλο και, εκτός από τη διοργανώτρια χώρα, θα αντιμετωπίσει τη Μολδαβία και την Τσεχία. Οι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή είναι οι Λευτέρης Χουτεσιώτης, Ραφαήλ Σούκιας, Μανώλης Σιώπης, Νίκος Ιωαννίδης, Βασίλης Καραγκούνης (Ολυμπιακός), Αλέξανδρος Μουζακίτης, Χρήστος Δώνης, Νίκος Γιαννιτσάνης, Διαμαντής Χουχούμης (Παναθηναϊκός), Δημήτρης Σουνάς (Άρης), Δημήτρης Κωνσταντινίδης (ΠΑΟΚ), Κώστας Τσαμούρης, Δημήτρης Γούτας (Ξάνθη), Τάσος Καντούτσης (Καλαμάτα), Βασίλης Μπάρκας (Ατρόμητος), Χρήστος Παπαδημητρίου, Δημήτρης Γροντής, Ταξιάρχης Φούντας (ΑΕΚ).

Το πρόγραμμα του τουρνουά:

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου
16:00 Ελλάδα-Μολδαβία
21:00 Τσεχία-Β. Ιρλανδία

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου

16:00 Τσεχία-Μολδαβία
21:00 Β. Ιρλανδία-Ελλάδα

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου

14:00 Ελλάδα-Τσεχία
14:00 Μολδαβία-Β. Ιρλανδία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης