Ακόμη δύο συμμετοχές σε τελικό, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας Ανδρών-Γυναικών, που διεξάγεται στη λίμνη Ντανζεόν της Κορέας, εξασφάλισαν τα ελληνικά πληρώματα που συμμετέχουν στη διοργάνωση. Την αρχή έκανε η Κατερίνα Νικολαΐδου στο σκιφ ελ. βαρών.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης και Μεσογειονίκης τερμάτισε στη 2η θέση, που της χάρισε την πρόκριση κάνοντας ταυτόχρονα οικονομία δυνάμεων. Ο μεγάλος τελικός του σκιφ ελαφρών βαρών έχει προγραμματιστεί από τους διοργανωτές την Παρασκευή το πρωί στις 10.03 ώρα Ελλάδας. Παράλληλα, το διπλό σκιφ ελ. βαρών των ανδρών, με τους Παναγιώτη Μαγδανή και Σπύρο Γιάνναρο, κατέλαβε την 3η θέση και προκρίθηκε στον τελικό, που θα γίνει το Σάββατο στις 09.33 ώρα Ελλάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο Έλληνες πρωταθλητές θα αγωνιστούν και στον τελικό του τετραπλού σκιφ ελ. βαρών μαζί με τους Γιώργο και Λευτέρη Κόνσολα, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή λίγο μετά τον τελικό της Κατερίνα Νικολαΐδου στις 10.18 ώρα Ελλάδας.

Τέλος, πολύ καλός ήταν ο Νίκος Αφεντούλης στον ημιτελικό Γ/Δ του σκιφ ελ. βαρών. Ο Έλληνας κωπηλάτης πήρε την 1η θέση και θα αγωνιστεί για μία θέση από 13-18 την Παρασκευή τα ξημερώματα στις 04.54.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των ελληνικών πληρωμάτων (ώρες Ελλάδας) για τις επόμενες ημέρες:

Παρασκευή 30/8:

04.54 Σκιφ ελ βαρών (Α) : Νίκος Αφεντούλης Τελικός Γ
10.03 Σκίφ ελ βαρών (Γ) :Κατερίνα Νικολαΐδου ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
10.18 Τετραπλό σκιφ ελ βαρών (Α): Γ.Κόνσολας-Λ.Κόνσολας-Π.Μαγδανής- Σ.Γιάνναρος ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

Σάββατο 31/8:

09.33 Διπλό σκιφ ελ βαρών (Α): Π.Μαγδανής-Σ.Γιάνναρος ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης