Ο Γιάννης Κωστάκης στην κολύμβηση και η Άννα Τζήκα στην τοξοβολία, ανοίγουν αύριο (Πέμπτη) την αυλαία των ελληνικών συμμετοχών στους 14ους Παραολυμπιακούς Αγώνες Λονδίνο 2012.

Ο Γιάννης Κωστάκης συμμετέχει στη δεύτερη προκριματική σειρά των 50 μέτρων πρόσθιο κατηγορίας SB2. Με 1:05.52 έχει την 5η επίδοση μεταξύ των επτά που λαμβάνουν μέρος στην ίδια σειρά και την 9η συνολικά. Αδιαφιλονίκητο φαβορί για πρόκριση στον τελικό του αγωνίσματος είναι ο Κινέζος Γιανπινγκ Ντου που συμμετέχει στη δεύτερη προκριματική σειρά και έχει επίδοση 58.19. Ο τελικός του αγωνίσματος είναι προγραμματισμένος για αύριο το απόγευμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί και ο αγώνας κατάταξης (72 βολές) στην τοξοβολία (individual recurve standing), από τον οποίο θα προκύψουν τα ζευγάρια των νοκ-άουτ αναμετρήσεων. Η Τζήκα συμπεριλήφθηκε στο 5ο γκρουπ, μαζί με την κατά 30 χρόνια μικρότερή της, την 20χρονη Γερμανίδα Καταρίνα Σετ καθώς και την Βασάνα Κουταβισάπ από την Ταϊλάνδη. Στο αγώνισμα μετέχουν συνολικά 20 αθλήτριες.

Το πρόγραμμα:

Κολύμβηση
13:55 Γιάννης Κωστάκης: 50μ. πρόσθιο SB2, ο τελικός εφόσον προκριθεί θα γίνει αύριο το απόγευμα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τοξοβολία
16:00 Άννα Τζήκα: αγώνας κατάταξης -72 βολές

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης