Στο στόχαστρο ομάδων του εξωτερικού βρίσκονται αρκετοί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Η Τζένοα έκανε κρούση για την απόκτηση του Γιάννη Φετφατζίδη, προσφέροντας 4 εκατ. ευρώ!

Το θέμα του ταλαντούχου μέσου αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στο Σαββατοκύριακο από τη στιγμή, όπου η μεταγραφική περίοδος πλησιάζει στο τέλος της και τα περιθώρια στενεύουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όμως την πόρτα του Ολυμπιακού χτύπησε και η ρωσική Τέρεκ Γκρόζνι, η οποία ενδιαφέρεται για τους Μήτρογλου, Μανωλά και Σιόβα.

Πάντως οι αρχικές επαφές έπεσαν στο κενό, παρά τα εντυπωσιακά χρήματα που προσφέρουν οι Ρώσοι, αφού τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και η ομάδα δεν ήταν θετικοί.

Ωστόσο στη Ρωσία η μεταγραφική περίοδος συνεχίζεται, οπότε δεν πρέπει να θεωρηθεί απίθανο να υπάρξουν εξελίξεις για κάποιον από τους παίκτες του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όμως ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Μπάλαζ Μέγιερι, με τον Ούγγρο τερματοφύλακα να είναι θέλει να δοκιμάσει σε ένα άλλο Πρωτάθλημα, με δεδομένο ότι φαίνεται να χάνει τη θέση του βασικού από τον Ισπανό Ρομπέρτο.

Υπό αποχώρηση από τους νταμπλούχους είναι τόσο ο Πάμπλο Κοντρέρας όσο και ο Τόμας Ντε Βινσέντι, οι οποίοι δεν είναι στα πλάνα του Μίτσελ.

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης