Ένα βαθμό που ενδεχομένως να αποδειχθεί σημαντικός στη συνέχεια, όσον αφορά την υπόθεση-πρόκριση, απέσπασε η Εθνική Νέων ποδοσφαίρου στην πρεμιέρα της στον 4ο όμιλο της elite round.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αναδείχθηκε ισόπαλο με 1-1 σκορ την Τετάρτη με την Κροατία και πλέον στρέφει την προσοχή του στους επόμενους αγώνες του στη διοργάνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Κροατία κέρδισε πέναλτι μόλις στο 4’, ωστόσο ο Μπάρκας πραγματοποίησε εντυπωσιακή επέμβαση στην εκτέλεση του Πέριτς, κρατώντας το μηδέν.

Στο 12’ η «γαλανόλευκη» προηγήθηκε με τέρμα του Γούτας, μετά από ασίστ του Χουχούμη, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο, οι Κροάτες πίεσαν για την ισοφάριση, κάτι που κατάφεραν στο 66΄ με χτύπημα πέναλτι του Κις.

Ο επόμενος αγώνας της Εθνικής Νέων είναι κόντρα στην κάτοχο του τίτλου Ισπανία την Παρασκευή 7 Ιουνίου και ώρα 14:00.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κροατία: Μαλένιτσα, Μαρότι, Πάβιτς, Σιμούνοβιτς, Πέριτς, Μπρλεκ, Καναντίγια, Μ. Κοβάσεβιτς, Γκρζαν (46’ Ίβαντσιτς), Κις (76’ Σπέχαρ), Μίσιτς (58’ Αλβίρ)

Ελλάδα: Μπάρκας, Χουχούμης, Γούτας, Καντούτσης, Παπουτσογιαννόπουλος, Σιώπης, Μύγας (71’ Γιαννιτσάνης), Δώνης Χρ. (71’ Σούνας), Ιωαννίδης, Φούντας (80’ Δεληγιαννίδης), Ανδρεόπουλος

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης