Σκηνές «ροκ» με συμπλοκές μεταξύ παικτών και εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο περιελάμβανε η -κατ΄ευφημισμόν- φιλική αναμέτρηση του Αιγάλεω με τον Πανιώνιο, που διεξήχθη το Σάββατο στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης» και ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ (0-0) πριν καν μάλιστα συμπληρωθούν τα 90 λεπτά της αναμέτρησης.

Πιο συγκεκριμένα, το ματς πήρε… φωτιά όταν ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων πιάστηκαν στα χέρια μετά από κάποια σκληρά μαρκαρίσματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλαν στο γήπεδο προκειμένου να… συμμετάσχουν στον καβγά με κάποιους αστυνομικούς που βρίσκονταν εκεί, να… επιστρατεύονται για να σταματήσουν τα επεισόδια.

Συνέπεια όλων αυτών ήταν ο διαιτητής να σφυρίξει για τελευταία φορά πριν συμπληρωθούν τα 90 λεπτά, προκειμένου να μην γίνουν τα πράγματα χειρότερα.

Η σύνθεση του Πανιωνίου: Παπαδόπουλος (30’ Σαχσανίδης, 60’ Ανέστης), Κουλουχέρης, Αυλωνίτης, Κούρντι (46’ Ντούνης), Ζαχαράκης, Καλτσάς (46’ Μητρόπουλος), Παναγιωτούδης (46’ Ριβέρο), Πάνος, Λάσνικ (46’ Μενδρινός), Μαρουκάκης (46’ Γιάννου), Καμπάνταης (46’ Αραβίδης).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης