Η ΑΕΚ, η οποία πλέον αποπνέει υγεία και θυμίζει και πάλι οικογένεια διοργάνωσε μία λαμπρή τελετή το βράδυ της Παρασκευής στο αθλητικό κέντρο της στα Σπάτα για να ευχαριστήσει όσους της στάθηκαν στα δύσκολα.

Στη  συγκεκριμένη εκδήλωση έδωσε το «παρών» σύσσωμο το ποδοσφαιρικό και τεχνικό τιμ του συλλόγου αλλά και όλοι όσοι δουλεύουν στην ΠΑΕ και έβαλε ο καθένας με τον τρόπο του το δικό του… λιθαράκι για την άνοδο της ομάδας στην Super League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκεί φυσικά ήταν και πλήθος παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, πολιτικοί, καλλιτέχνες, εκπρόσωποι του Τύπου, χορηγοί της ομάδας αλλά και κάποιοι φίλαθλοι της ομάδας, με τους Γιώργο Μαργαρίτη, Παντελή Θαλασσινό και Ελευθερία Αρβανιτάκη να έχουν τη μουσική ευθύνη της βραδιάς.

Το γεγονός ότι ποδοσφαιριστές της ομάδας έβαλαν ποδιές με το μήνυμα «ευχαριστούμε από την καρδιά μας») σερβίροντας τους καλεσμένους τους αναμφίβολα ήταν το «κλου» της βραδιάς, την παρουσίαση της οποίας έκαναν ο Γιώργος Μητσικώστας και ο ηθοποιός Αντώνης Αντωνίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από νωρίς έχει βρεθεί στις εγκαταστάσεις -προκειμένου να επιβλέψει τις ετοιμασίες- έδωσε το παρών ο Δημήτρης Μελισσανίδης και φυσικά ο γιος του, Γιώργος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ











Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης