Την πεποίθησή του ότι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στον τελικό του Final 4 του Λονδίνου εξέφρασε ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο σε συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.

Πάντως ο «τιμονιέρης» των Μαδριλένων επεσήμανε ότι το ίδιο ίσχυε και πέρυσι, όταν η «ομάδα του στρατού» ηττήθηκε στον τελικό από τον Ολυμπιακό, που στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης στην Κωνσταντινούπολη.
«Δεν ξέρω τι παιχνίδι πρέπει να περιμένουμε. Εδώ δεν ξέρω πώς θα πάει ο δικός μας ημιτελικός με την Μπαρτσελόνα», δήλωσε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ΤΣΣΚΑ έχει πολύ υψηλό επίπεδο φυσικής κατάστασης και μάλλον είναι το μεγάλο φαβορί. Τουλάχιστον οι μεγάλες στοιχηματικές εταιρείες τη δίνουν από την αρχή της σεζόν σαν φαβορί λόγω της αθλητικής ικανότητας και της ποιότητας του ρόστερ της. Όμως αυτό πέρυσι δεν αρκούσε απέναντι στον ίδιο αντίπαλο.

Ο Ολυμπιακός έχει κρατήσει πολλά από τα στοιχεία που βοήθησαν την ομάδα αυτή να πάρει τον τίτλο πέρυσι. Ξέρει να ελέγχει το παιχνίδι, μπορεί να ξεπερνά δύσκολες καταστάσεις στη διάρκεια ενός αγώνα και να ανατρέπει αποτελέσματα.

Έχει νέους παίκτες που βελτιώνονται συνεχώς. Περιμένω ένα πολύ ισορροπημένο παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης