Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν το Σάββατο στην Κομοτηνή ο Πανθρακικός και ο Παναιτωλικός, οι οποίοι έμειναν στη λευκή ισοπαλια (0-0) στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 82ο λεπτό από το σημείο του πέναλτι, ωστόσο ο Ιγκόρ, που ανέλαβε την εκτέλεση, είδε τον Ράφαελ να αποκρούει την μπάλα και να κρατά ανέπαφη την εστία του.

OI ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κακό ποιοτικά ήταν το πρώτο ημίχρονο, καθώς κύλησε χωρίς καμιά, ουσιαστικά, οργανωμένη φάση μπροστά στις δύο εστίες, με τις δύο ομάδες να παλεύουν στον χώρο της μεσαίας γραμμής για τον έλεγχο της κυκλοφορίας της μπάλας.

Η μοναδική καλή στιγμή στο πρώτο μέρος ανήκε στον Παναιτωλικό. Στο 27ο λεπτό ο Ρουσκουγιέδα ανέλαβε την εκτέλεση φάουλ, το σουτ ήταν εξαιρετικό, αλλά η μπάλα κατέληξε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Αθανασιάδη.

Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης το σκηνικό δεν άλλαξε, με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να δημιουργήσουν μια ευκαιρία της προκοπής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο περνούσαν τα λεπτά ο Παναιτωλικός αποκτούσε μια ελαφρά υπεροχή και προσπαθούσε να βρει διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία. Ο Μάκης Χάβος ενίσχυσε την επιθετική γραμμή της ομάδας του σε μια προσπάθεια να διεκδικήσει τη νίκη.

Ο Πανθρακικός, όμως, ήταν αυτός που έφθασε κοντά στο γκολ. Στο 82ο λεπτό ο Ίγκορ ανατράπηκε από τον Μαλεζά, ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι και ο Βραζιλιάνος επιθετικός ανέλαβε την εκτέλεση. Ο Ράφαελ, όμως, κατάλαβε τον Ίγκορ και απέκρουσε το πέναλτι στη σημαντικότερη φάση του αγώνα.

Kίτρινες:
Μπαϊκαρά, Ντιγκινί – Κάπελ, Κουτρομάνο, Ετζενγκέλε.

Πανθρακικός (Ρόκα): Αθανασιάδης, Μεχία, Μελίσσης, Μπαϊκαρά, Ρομέου (58′ Κάσες), Ποτουρίδης, Εμπόου, Ντιγκινί, Τσουμάνης, Τζάνης (75′ Ροτζέριο), Ίγκορ.

Παναιτωλικός (Χάβος): Ράφαελ, Μπεχαράνο, Μαλεζάς, Ετζενγκέλε, Κέβιν, Κουτρομάνος, Γοδόι, Ρουσκουγιέδα (73′ Μύγας), Μαρτίνες, Κάπελ (80′ Θεοδωρίδης), Άλβες (65′ Μορένο).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης