Με γκολ του Θανάση Καραγκούνη στο 87ο λεπτό ο Ατρόμητος επικράτησε 2-1 του Πανθρακικού σε παιχνίδι για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 18΄ με τον Κούτσι, ενώ η ακριτική ομάδα είχε ισοφαρίσει με τον Παπαδόπουλο στο 44΄. Ο Πανθρακικός ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Μουνάφο στο 54΄.

Ο Πανθρακικός παρατάχτηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς για να περιορίσει τον Ατρόμητο. Η τακτική της ομάδας της Κομοτηνής έφερε αποτελέσματα μέχρι το 18’, καθώς σε εκείνο το λεπτό ο Κούτσι έπιασε ένα φαλτσαριστό σουτ εκτός περιοχής και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια οι παίκτες του Μπάγεβιτς έριξαν το ρυθμό και κατέβασαν την πίεση, με αποτέλεσμα να ισοφαριστούν στο 44΄ από τον Παπαδόπουλο, ο οποίος βρέθηκε ακάλυπτος στη σέντρα του Βαϊρουά και νίκησε την Ιτάνζ.

Στο 54΄ η αριθμητική ισορροπία διαταράχθηκε, καθώς ο Μουνάφο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, για φάουλ στον Δημούτσο.

Ο Ατρόμητος προσπαθούσε με μακρινές μπαλιές και σέντρες στην περιοχή του Αντίλοβιτς να σκοράρει, όμως ο Πανθρακικός κατάφερνε να κρατήσει το σκορ. Τελικά στο 87ο λεπτό, ο τερματοφύλακας του Πανθρακικού έκανε λάθος διώξιμο και στο σουτ του Καραγκούνη η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ατρόμητος – Πανθρακικός 2-1 (Nova 1)

Γκολ: 18′ Κούτσι, 87′ Καραγκούνης – 44′ Παπαδόπουλος

Κίτρινες κάρτες: Δημούτσος, Ταυλαρίδης, Καραγκούνης – Μουνάφο, Λαδάκης, Λουσέρο, Χρήστου

Κόκκινες κάρτες:
54′ Μουνάφο

Ατρόμητος (Ντούσαν Μπάγεβιτς):
Ιτάνζ, Σκόνδρας, Ταυλαρίδης, Γιαννούλης, Λαζαρίδης, Μπρίτο, Μπάλλας (61′ Καραμάν), Σουμπίνιο (81′ Πίτου Γκαρσία), Δημούτσος, Κούτσι, Μπέλιτς (81′ Καραγκούνης).

Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης):
Αντίλοβιτς, Βαϊρουά (58′ Καστελάν), Παπαδόπουλος (69′ Κυβελίδης), Λουσέρο, Σερφά, Μουνάφο, Μακρυδημήτρης, Μπαϊκαρά, Χρήστου, Λαδάκης, Σκλιοπίδης.

Eπιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης