Ο Λόρενς ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στην ευρεία νίκη με 4-1 σκορ του ΠΑΟΚ επί του Άρη το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα.

Ο Ιρλανδός μεσοεπιθετικός πέτυχε το πρώτο γκολ του δικέφαλου του Βορρά ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για την άνετη επικράτηση της ομάδας του επί των «κίτρινων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο άσος του ΠΑΟΚ με δηλώσεις του στους εκπροσώπους του Τύπου στη Νέα Μεσήμβρια τη Δευτέρα εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την ατμόσφαιρα, που δημιούργησαν οι οπαδοί των ασπρόμαυρων στην Τούμπα, ενώ αναφέρθηκε και στην συνέχεια των υποχρεώσεων του «δικέφαλου» του Βορρά.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο άσος του «δικέφαλου» του Βορρά:

«Ήξερα ότι ήταν σημαντικό παιχνίδι και για τον κόσμο. Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική και επικράτησε μεγάλο πάθος. Νομίζω ότι ήταν κάτι πολύ ωραίο για όλους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τις πιο δυνατές στιγμές του ντέρμπι: «Αρχικά είναι το γκολ. Ήταν μία σημαντική στιγμή για εμένα και τον κόσμο. Μετά ήρθε το άσχημο γεγονός και συναίσθημα με την αποβολή. Δεν έπρεπε να το κάνω αυτό, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για την απουσία του από το επόμενο παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Θα είναι δύσκολο για εμένα και επαναλαμβάνω ότι δεν έπρεπε να αντιδράσω έτσι. Τώρα θα το δω από το σπίτι μου και αυτό θα είναι άσχημο. Είναι σημαντικό ματς γιατί αν κερδίσουμε τότε κάνουμε σερί επιτυχιών και αυτό θα μας βοηθήσει να κρατηθούμε ψηλά».

Για τις δυνατότητες της ομάδας του:
«Το επίπεδο είναι καλό μια και βλέπω ότι όλες οι ομάδες προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο και δεν σηκώνουν συνέχεια την μπάλα ψηλά. Από την πλευρά μας τώρα τελευταία παίζουμε καλύτερα και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε».

Για την εθνική Ιρλανδίας:
«Απ’ ότι έμαθα όμως υπάρχει άνθρωπος από την ομοσπονδία που με παρακολουθεί και ενημερώνει σχετικά τον προπονητή».

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης