Η ποδοσφαιρική Ελλάδα της απόλυτης παράνοιας. Η επερχόμενη μετεγγραφή του Λουκά Βύντρα στον Ολυμπιακό – αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της ημέρας – φανερώνει την τρέλα που υπάρχει στους ποδοσφαιρόφιλους.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού χωρίστηκαν σε δύο στρατόπεδα: σε αυτούς που λατρεύουν την καζούρα και ελπίζουν ότι ο δεξιοπόδαρος αμυντικός θα τους βγει νέος… Νικοπολίδης και σ’ αυτούς που αδυνατούν να πιστέψουν ότι η ομάδα τους θα πάρει έναν παίκτη που ήταν σημείο αναφοράς στον χλευασμό τους στους Παναθηναϊκούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πού πάτε με τον Βύντρα;» ήταν η μόνιμη ατάκα μεγάλης μερίδας των οπαδών του Ολυμπιακού, οι οποίοι μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους. Είναι αυτό που λένε: «καλύτερα να μασάς, παράς να μιλάς».

Όμως και στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού τα πράγματα δεν είναι καλύτερα.

Όσοι αντιπαθούσαν τον Βύντρα και τον θεωρούσαν μέρος ενός… συστήματος θα έχουν ακόμη έναν λόγο να τον σιχτιρίζουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσοι, πάλι, τον συμπαθούσαν και πίστευαν στο ποδοσφαιρικό του ταλέντο ρίχνουν τις ευθύνες στη διοίκηση για λανθασμένους χειρισμούς και… χειραγώγηση από τους οργανωμένους. Το παράδοξο είναι ότι οι «πράσινοι» υποστηρικτές ακόμη και του… «κόκκινου» Βύντρα είναι οι ίδιοι που στο παρελθόν έβριζαν τον Νικοπολίδη και τον Κωνσταντίνου, που επέλεξαν να αλλαξοπιστήσουν και να μετακομίσουν προς λιμάνι μεριά.

Δεν τους πιάνεις πουθενά…

Η αλήθεια είναι ότι μονάχα ένας… Βύντρα θα μπορούσε να ανανεώσει το ενδιαφέρον του άνοστου ελληνικού Πρωταθλήματος, με τις ποδοσφαιροκουβέντες για την αξία, τον χαρακτήρα, τις… σέντρες και τις γκάφες του Έλληνα αμυντικού να είναι στην πρώτη γραμμή.

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης