Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε την Πέμπτη ο ΠΑΟΚ από το «Κιράτ Ελιζέρ» και πλέον μόνο αν «αυτοκτονήσει» στα εναπομείναντα ματς θα χάσει την πρόκριση για τους «32» του Europa League.

Η ομάδα του Στέφενς αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς σκορ (0-0) με την Μακάμπι Χάιφα, για την 4η αγωνιστική των ομίλων και διατήρησε το αήττητο στη διοργάνωση, παραμένοντας στην πρώτη θέση, όπου πλέον όμως «συγκατοικεί» με την Αλκμάαρ (σ.σ.: νίκησε με 1-0 την Σαχτέρ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εμφάνιση του «δικεφάλου» του Βορρά -και γενικά το παιχνίδι- δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, ωστόσο οι Θεσσαλονικείς, έστω κι αν κινήθηκαν στη μετριότητα, κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό που τους φέρνει πιο κοντά στην πρόκριση.

Την επόμενη αγωνιστική ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στο Καζακστάν, όπου και με ισοπαλία «σφραγίζει» το εισιτήριο για τους «32».

Όπως προαναφέραμε το ματς ήταν φτωχό σε θέαμα και μεγαλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων ήταν το δοκάρι του Εζρά στο 67ο λεπτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να βρει ρυθμό και να απειλήσει τη Μακάμπι, ωστόσο στο 45ο λεπτό βρέθηκε μία… ανάσα από το 1-0, όταν ο Στοχ έκανε το πλασέ, βλέποντας όμως τον γκολκίπερ των γηπεδούχων να αποκρούει με τα πόδια.

Μακάμπι Χάιφα-ΠΑΟΚ 0-0

Κίτρινες: Αμπουκράτ (Μακάμπι), Έζρα (Μακάμπι), Γκοζλάν (Μακάμπι), Κατσικάς (ΠΑΟΚ), Λίνο (ΠΑΟΚ), Σκόνδρας (ΠΑΟΚ)

Δοκάρια: 67′ Έζρα (Μακάμπι)

Μακάμπι Χάιφα (Αρίκ Μπενάντο): Σαράνοφ, Μεσουμάρ, Τουάθα, Φαλάς, Κεϊνάν, Μπόκολι, Αμπουκράτ, Βέρεντ (57′ Ράγιος), Ντλοβου (79′ Ράιγιαν), Εζρά, Γκοζλάν (46′ Αμπουχατζίρα).

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Χακόμπο, Σκόνδρας, Κατσουράνης, Κατσικάς, Τζαβέλλας, Λάζαρ, Τζιόλης, Λούκας (89′ Λίνο), Νίνης (62′ Σαλπιγγίδης), Στοχ (68′ Oλίσε), Αθανασιάδης.

Διαιτητής: Ζβάγιερ (Γερμανία)
Βοηθοί: Σίφνερ (Γερμανία), Μπόρνχορστ (Γερμανία)

Η βαθμολογία (τρεις αγώνες):

1. ΠΑΟΚ 8
2. Άλκμααρ 8
3. Σαχτέρ Καραγκάντι 2
4. Μακάμπι Χάιφα 2

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης