Ένα από τα καλύτερα γκολ που έχουν σημειωθεί στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου πέτυχε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στη φιλική νίκη της Σουηδίας επί της Αγγλίας με 4-2!

Μάλιστα το φανταστικό ψαλιδάκι από τα 30 μέτρα στην εκπνοή του αγώνα, επισκίασε ακόμη και το γεγονός ότι πέτυχε και τα τέσσερα γκολ των σκανδιναβών!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Χαρτ είχε βγει μακριά από τα δοκάρια του και εγώ απλώς προσπάθησα να σουτάρω προς την εστία» είπε με ταπεινότητα ο Σουηδός επιθετικός, μετά το τέλος του αγώνα και συμπλήρωσε: «Είχα ήδη πέσει στο χορτάρι όταν η μπάλα κατέληγε στα δίχτυα. Είδα έναν αμυντικό να τρέχει προς την μπάλα και είπα μέσα μου «Όχι, μη…», αλλά ευτυχώς δεν πρόλαβε την μπάλα».

Ο «Ίμπρα» εξήγησε και τον λόγο που πανηγύρισε το γκολ, τρέχοντας προς τον κόσμο: «Παρ’ ότι το παιχνίδι ήταν φιλικό, ήθελα να μοιραστώ τη χαρά μου με τον κόσμο. Είναι δύσκολο να περιγράψω πώς αισθάνθηκα. Το απόλαυσα πραγματικά».

Τέλος, δεν έκρυψε την πικρία του για τα αγγλικά ΜΜΕ και την αντιμετώπιση που είχε από αυτά: «Έτσι είναι με τους Άγγλους. Όταν τους βάζεις γκολ, είσαι καλός παίκτης. Αν όχι, δεν είσαι καλός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θυμάμαι πριν από τον τελικό του Champions League με την Μπαρτσελόνα, δεν έλεγαν τίποτα για τον Μέσι, αλλά όταν σκόραρε απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είπαν ότι είναι ο καλύτερος στον κόσμο. Ίσως τώρα να πουν το ίδιο και για εμένα».

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης