«Πυρ και μανία» έγινε ο Βαγγέλης Μαρινάκης από την εντός έδρας ήττα του Ολυμπιακού κόντρα στην Κέρκυρα.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι αναμενόταν να αποτελέσει τη φιέστα των «ερυθρόλευκων» για την κατάκτηση του τίτλου, ωστόσο οι Πειραιώτες εμφανίστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων, με αποτέλεσμα ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου να πνέει τα μένεα εναντίον των παικτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, οι ποδοσφαιριστές του Βαλβέρδε θα… πληρώσουν κυριολεκτικά το ατυχές αποτέλεσμα κόντρα στους Φαίακες, αφού ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού θα τους επιβάλει χρηματικό πρόστιμο (παραμένει άγνωστο για την ώρα το ύψος του).

Οι συνεργάτες του Μαρινάκη μετέφεραν τα εξής λόγια του ισχυρού άνδρα των Πειραιωτών προς τους παίκτες: «Είναι ντροπή να παίζεις τέτοιο ποδόσφαιρο σε μία ημέρα που ο κόσμος έχει έρθει για να γιορτάσει, η πρωταθλήτρια ομάδα έπρεπε να έχει παίξει πολύ καλύτερα για να ευχαριστήσει αυτούς που ήρθαν όχι για κανέναν άλλον λόγο, αλλά για να γιορτάσουν το πρωτάθλημα μαζί μας.

Σοβαρότητα σε όλα τα παιχνίδια που απομένουν και τη νίκη στον τελικό του Κυπέλλου. Δεν έχουμε τελειώσει, δεν είμαστε σε διακοπές, υπάρχουν ακόμα σε αγωνιστικές υποχρεώσεις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης