Την παραμονή του Άρη στην κατηγορία μπορεί να κρίνει ως ένα βαθμό το αποτέλεσμα του σημερινού κρισιμότατου αγώνα με τον Πανιώνιο.

Με νίκη ο Άρης μειώνει την απόσταση που τον χωρίζει από την Βέροια – την οποία υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική – στους δύο βαθμούς, μένει ζωντανός στη μάχη της παραμονής, παίρνει ψυχολογία που του λείπει και… βάζει σε μπελάδες και τον Πανιώνιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σούλης Παπαδόπουλος είναι υποχρεωμένος να αλλάξει τα πλάνα του για δύο λόγους. Αφενός γιατί η τακτική του θα είναι πιο επιθετική και αφετέρου διότι υπάρχουν απουσίες στο αγωνιστικό κομμάτι που πρέπει να καλύψει.

Χθες δοκίμασε σχήμα 3-5-2 με Κύργια, Μπουγαΐδη και Γιαννίτση στόπερ και τους Βαγγέλη και Τσουμάνη φουλ μπακ, δεξιά και αριστερά αντίστοιχα. Στην τριπλέτα των χαφ, οι δυο θέσεις είναι σίγουρες και… παίζεται μια. Ο Τσιάρας που πήγε καλά στο ντεμπούτο του διατηρείται στη ενδεκάδα ενώ επιστρέφει και ο Τάτος που εξέτισε την ποινή του. Την μια θέση που μένει ανοικτή την διεκδικούν οι Καμινιώτης και Οικονομόπουλος. Όσο για τους δύο στην επίθεση, αυτοί θα είναι οι Μανιάς και Μπακασέτας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης