Στον Παναθηναϊκό είναι πλέον βέβαιο ότι δεν μπορούν να ησυχάσουν ούτε ένα 24ωρο. Μετά τη διπλή τοποθέτηση του μέλους της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» Δημήτρη Βερβεσού, όπου άφησε υπονοούμενα για προηγούμενες διοίκησεις του «τριφυλλιού», φτάνοντας μέχρι τον… Αντώνη Μαντζαβελάκη, ήρθε μια δήλωση του Μάνου Μαυροκουκουλάκη για να βάλει νέες φωτιές στο εσωτερικό του «τριφυλλιού».

Ούτε λίγο ούτε πολύ ο πρώην αντιπρόεδρος των «πρασίνων» έκανε τον ανήξερο όταν ρωτήθηκε για την ύπαρξη της… παράγκας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το παράδοξο είναι ότι εκείνα τα χρόνια ήταν αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και δεξί χέρι του Γιώργου Βαρδινογιάννη, ο οποίος ως γνωστό έφυγε από την προεδρία αηδιασμένος, ακριβώς από αυτά τα γεγονότα, που είχαν στραγγαλίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Αρχικά ο «Mr Manos», μιλώντας στο NovaΣΠΟΡ επιτέθηκε στον Δημήτρη Βερβεσό στέλνοντάς τον, στον… αγύριστο! «Σας παρακαλώ, μην υποβαθμίζετε αυτά που δήλωσε ο Βερβεσός. Δεν χρειάζεται να το κάνουμε… πασαλειψατέρ! Είναι διακεκριμένος δικηγόρος. Προσεκτικά να μιλήσουμε λοιπόν. Σε ότι αφορά εμένα, εγώ υπηρέτησα τον σύλλογο για 20-22 χρόνια. Μετά τον επαγγελματικό αθλητισμό του 79’, να ξέρετε, πως ο κύριος Βαρδής Βαρδινογιάννης όταν φοβόμασταν τη διαιτησία, μας απαντούσε επί λέξει: «Να κάνετε την καλύτερη ομάδα παιδιά. Να βάζετε 4 και να σας ακυρώνουν τα 2».

Από εκεί και πέρα, στην ολιγόμηνη περίοδο που συνεργάστηκα με τον Βγενόπουλο, ο Ανδρέας με ρώτησε: «Εγώ στο πρωτάθλημα, τι προστασία θα έχω για το «ευ αγωνίζεσθαι»; Εγώ αυτά ξέρω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οπότε, ο Βερβεσός που βγήκε και είπε αυτά τα πράγματα χθες για την εποχή Βαρδινογιάννη, μπορεί να πάει στο διάολο και ακόμη παραπέρα. Και να μάθει να διοικεί και ας μην ξέρει να δένει τα παπούτσια του.

Δεν επιτρέπεται να μιλάει για νεκρούς και να σπιλώνει μνήμες χωρίς να ξέρει. Ρωτήστε όσους προπονητές είχαμε, τον Όσιμ, τον Γκμοχ, τον Δανιήλ, τον Ρότσα, όλους, τι τους έλεγε στα εβδομαδιαία μίτινγκ ο Βαρδής. Έχετε μάρτυρες».

Ακολούθως ο πρώην παράγοντας του Παναθηναϊκού, ερωτηθείς για την ύπαρξη παράγκας από το 1996 και μετά, απάντησε: «Εγώ δεν δέχομαι καμία παράγκα! Δεν με ενδιαφέρει εάν υπήρξε. Δεν απαντάω. Εγώ τα του οίκου μου κρίνω».

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης