Μονομαχία με φόντο τον τελικό του Κυπέλλου στην Τρίπολη, με τον Αστέρα να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (20.00, OTE SPORT3) στη ρεβάνς του 2-1 υπέρ του «Δικεφάλου του Βορρά» στην Τούμπα.

Δύο σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι γηπεδούχοι, αφού δεν υπολογίζονται οι Φούλοπ και Φορμίκα. Ο πρώτος ταλαιπωρείται εδώ και καιρό από τραυματισμό, ενώ ο δεύτερος τέθηκε νοκ άουτ μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε στο Ναύπλιο και τον τραυματισμό του αυχένα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σάκης Τσιώλης, ο οποίος έχει την παράδοση με το μέρος του απέναντι στον Γιώργο Δώνη, θα παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα πάρει θέση ο Μπάντης, με την τετράδα της άμυνάς του να αποτελείται από τους Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Τσαμπούρη (δεξιά) και Πιπίνη (αριστερά). Στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν οι Ουσέρο και Άλβαρες, με την τριάδα των Ναβάρο, Ντε Μπλάσις και Ράγιος πίσω από τον προωθημένο Περόνε.

Την αποστολή του Αστέρα συμπληρώνουν οι Γεωργακόπουλος, Κοντοές, Καστέλς, Σέτι, Κουρμπέλης, Κάφα, Ουρτάδο, Μπακασέτας, Καλαντζής και Λέντσε.

Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΟΚ, έχοντας το 2-1 του πρώτου αγώνα της Τούμπας, καλείται να παίξει για δύο αποτελέσματα που θα του δώσουν την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου έπειτα από δέκα χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γιώργος Δώνης θα παίξει με το 4-4-2. Ο Ιτάνζ θα πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια με αμυντικό δίδυμο τους Σίλντενφελντ-Κατσουράνη, τον Αποστολόπουλο δεξιά και τον Λίνο αριστερά. Στη μεσαία γραμμή, η τετράδα θα αποτελείται από τους Λαζάρ και Κάτσε, με τον Λόρενς στη δεξιά και τον Καμαρά στην αριστερή πτέρυγα. Οι Αθανασιάδης και Σαλπιγγίδης θα είναι το επιθετικό δίδυμο.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ συμπληρώνουν οι Γλύκος, Γιακουμής, Ετό, Κουμάλο, Ιντζίδης, Ολίσε, Φωτάκης, Κίτσιου, Ρομπέρ, Γεωργιάδης και Πέλκας.

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης