Υπό το βλέμμα 3.000 οπαδών του που δημιούργησαν καυτή ατμόσφαιρα στην Τούμπα, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Μοναδικά καινούργια πρόσωπα στην πρώτη συγκέντρωση του «δικέφαλου» του Βορρά, εν όψει της νέας σεζόν, ήταν ο προπονητής του, Γιώργος Δώνης και οι συνεργάτες του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πρώτο «ραντεβού» των «ασπρόμαυρων» έδωσαν το «παρών» αρκετοί παίκτες από την ομάδα νέων του συλλόγου,  ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν δανεικοί την περασμένη περίοδο και όσοι ανήκουν στο ρόστερ από την περυσινή χρονιά.

Φυσικά απουσίασαν οι διεθνείς Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Γιώργος Φωτάκης, Στέλιος Μαλεζάς, στους οποίους, με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών τους με την Εθνική ποδοσφαίρου στο Euro, παρασχέθηκε άδεια.

Απόντες ακόμη ήταν ο Κώστας Σταφυλλίδης, ο οποίος βρίσκεται με την εθνική Νέων και ο Σταύρος Τσουκαλάς, που έχει εξασφαλίσει άδεια. Το πρόγραμμα δεν ακολούθησε (ήταν στο γήπεδο) ο Δημήτρης Πόποβιτς, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι την προπόνηση παρακολούθησαν και διοικούντες τον ΠΑΟΚ, με επικεφαλής τον πρόεδρο του, Ζήση Βρύζα.

Καθησυχαστική, εξάλλου, είναι η αναφορά των ιθυνόντων της ομάδας, αλλά και του Νίκου Κολομπούρδα, σχετικά με τον κίνδυνο κατάπτωσης της εγγυητικής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για οφειλή που υφίσταται στον τελευταίο από την εποχή που ήταν ποδοσφαιριστής του συλλόγου. Πριν από δεκατέσσερα, δηλαδή, χρόνια.

Ο πρώην προπονητής της Κ20 των «ασπρόμαυρων» δικαιώθηκε διεκδικώντας δικαστικά τα χρήματα του, τα οποία στο πέρασμα των ετών δεν έλαβε ποτέ. Εγινε διακανονισμός για την πληρωμή του με τη διοίκηση Ζαγοράκη, ο οποίος σταμάτησε να τηρείται πριν από επτά μήνες. Συνέπεια ήταν ο νομικός εκπρόσωπός του να κινηθεί εκ νέου δικαστικά εναντίον του ΠΑΟΚ και να φτάσει σήμερα ως την αίτηση κατάπτωσης της εγγυητικής της ΠΑΕ.

Υπενθυμίζεται ότι τόσο από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, όσο και από τον Νίκο Κολομπούρδα υπάρχει η διάθεση να τακτοποιηθεί το θέμα άμεσα.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης