Με τέσσερις απουσίες θα αγωνιστεί ο Άρης, κόντρα στην Ξάνθη, στα «Πηγάδια», στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League. Για τους «κίτρινους» νοκ άουτ είναι οι τραυματίες Γιάννης Παπαδόπουλος, Μιχάλης Κύργιας, Άντι Ρένια και ο τιμωρημένος από την περασμένη σεζόν Νταβίντ Αγκάνθο.

Για την αναμέτρηση μίλησε στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ στο διαδίκτυο, ο Νίκος Τσουμάνης: «Μπροστά μας έχουμε ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι στην Ξάνθη. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του, αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι θα φτάσουμε στο στόχο μας και θα κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Θέλουμε πολύ να κερδίσουμε και θα δώσουμε χαρά στον κόσμο μας, ο οποίος βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό μας και στηρίζει την προσπάθεια που κάνουμε. Προετοιμαστήκαμε καλά όλη την εβδομάδα και είμαστε έτοιμοι, τόσο από αγωνιστική, όσο και από ψυχολογική άποψη. Ο τρόπος που χάθηκαν οι δύο βαθμοί στο προηγούμενο παιχνίδι στην έδρα μας με τον Λεβαδειακό μας πείσμωσε ακόμη περισσότερο. Στον συγκεκριμένο αγώνα παρουσιαστήκαμε βελτιωμένοι και αξίζαμε τη νίκη. Πιστεύω ότι στο ματς με την Ξάνθη θα παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι και στο τέλος θα είμαστε εμείς αυτοί που θα χαμογελάσουμε. Ο Άρης δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτή τη θέση στη βαθμολογία. Είμαστε καλή ομάδα και δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις. Αυτό που μας λείπει είναι μια νίκη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην αποστολή, που γνωστοποίησε με την ολοκλήρωση σήμερα της προετοιμασίας των «κίτρινων» ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς, συμπεριλήφθηκαν οι: Έλσνερ, Ίμπε, Ουντότζι, Πουλίδο, Αγγελούδης, Διούδης, Ηρακλής, Καραγκούνης, Καρασαλίδης, Μανιάς, Μπουζάνης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Τσουμάνης, Ψυχογιός.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης