Για τη συμμετοχή του Κώστα Μήτρογλου και του Ανδρέα Τάτου στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό μίλησε ο Γιώργος Σπανός. Οι δύο παίκτες ανήκουν στους «ερυθρόλευκους» και αγωνίζονται με τη μορφή δανεισμού στην ομάδα του Περιστερίου και ο πρόεδρος του Ατρόμητου τόνισε ότι δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων για τη μη συμμετοχή τους στον τελικό.

«Δεν υπάρχει καμία συμφωνία με τον Ολυμπιακό να μην παίξουν, ούτε στο πρωτάθλημα ούτε στο Κύπελλο. Κανονικά θα αγωνιστούν τα παιδιά. Δεν πιστεύω πως θα ζητήσει κάτι τέτοιο ο Ολυμπιακός. Ένας σύλλογος με τη δυναμική του Ολυμπιακού δεν πιστεύω ότι θα κάνει κάτι μικρόψυχο. Βέβαια, είναι και θέμα των ίδιων των παιδιών. Αν δεν αισθάνονται καλά» είπε ο Γιώργος Σπανός στο «ΦΩΣ» και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με τον Ανδρέα δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει πρόβλημα, διότι δεν έχει παίξει στον Ολυμπιακό, όμως, αν ο Κώστας δεν αισθανθεί καλά και δεν θα ήθελε να παίξει, τότε τι να πω. Αντί να σταθείτε όμως στην επιτυχία του Ατρόμητου που πάει για δεύτερη σερί φορά στον τελικό και είναι τρίτος στο πρωτάθλημα, με ρωτάτε τώρα για αυτά!».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης