Και η… ελληνική Λεβάντε συνεχίζει να τρελαίνει τους Ισπανούς! Αφού λοιπόν την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε τη Μπαρτσελόνα, αυτή τη φορά έφυγε με το “διπλό” από το “Σάντσεθ Πιθχουάν”, επικρατώντας της Σεβίλλης με σκορ 3-2 και σκόρερ εκ νέου το Λουκά Βύντρα, αλλά και τον Σιμάο! Από κόρνερ, ο Έλληνας μπακ πετάχτηκε πιο ψηλά από όλους στο 71ο λεπτό και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπέτο, πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ του στην καριέρα του στην Ισπανία και ισοφαρίζοντας για την ομάδα της Βαλένθια. Μάλιστα, η ψυχρολουσία στο “Σάντσεθ Πιθχουάν” ήρθε τέσσερα λεπτά αργότερα, όταν ένας άλλος πρώην άσος του Παναθηναϊκού, ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ, γύρισε… τούμπα το ματς, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Νίκος Καράμπελας αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Χάιρο της Σεβίλλης, ο οποίος ωστόσο τον ακολούθησε στα αποδυτήρια, αφού… ξέσπασε τα νεύρα του πάνω στον Μπαράλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα υπόλοιπα ματς, η Ρεάλ δεν αντιμετώπισε πρόβλημα με τη Γρανάδα και πέρασε στην πρώτη θέση, όπου θα παραμείνει μόνο αν η Μπαρτσελόνα στραβοπατήσει στο παιχνίδι της με τη Μάλαγα και η Ατλέτικο δεν κερδίσει στην έδρα της Ράγιο Βαγιεκάνο.

Θέλτα-Μπέτις 4-2
Ρεάλ Μαδρίτης-Γρανάδα 2-0
Βαγιαδολίδ-Βιγιαρεάλ 1-0
Βαλένθια-Εσπανιόλ 2-2
Σεβίλη-Λεβάντε 2-3
Αλμερία-Χετάφε 26/1
Οσασούνα-Αθλέτικ Μπιλμπάο 26/1
Ράγιο Βαγεκάνο-Ατλέτικο Μαδρίτης 26/1
Μπαρτσελόνα-Μάλαγα 26/1
Σοσιεδάδ-Ελτσε 27/1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 20 αγώνες)
Ρεάλ Μαδρίτης 53 -21αγ.
Μπαρτσελόνα 51
Ατλέτικο Μαδρίτης 51
Αθλέτικ Μπιλμπάο 39
Βιγιαρεάλ 37 -21αγ.
Σοσιεδάδ 33
Σεβίλη 31 -21αγ.
Λεβάντε 27 -21αγ.
Εσπανιόλ 26 -21αγ.
Βαλένθια 25 -21αγ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης