Προτείνει ο Ba-bet-o (κατά κόσμον Μπάμπης Παπαφιλιππάκης)

Καλησπέρα σας… Η μεγάλη ημέρα έφτασε για τον Ολυμπιακό, ο οποίος απόψε το βράδυ θα βάλει και πάλι το ευρωπαϊκό κοστούμι και καλείται να το κρατήσει… ατσαλάκωτο, στην πρώτη του μονομαχία με αντίπαλο την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που θα διεξαχθεί το βράδυ στο «Καραϊσκάκη», για τη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ.

Φυσικά αυτό το παιχνίδι θα μονοπωλήσει το στοιχηματικό ενδιαφέρον την Τρίτη και με αυτό το μεγάλο ματς θα ασχοληθούμε και εμείς. Η ομάδα του Μίτσελ εδώ και καιρό ζει και αναπνέει για τα παιχνίδια με τους «κόκκινους διάβολους» και στο πρώτο μπρα-ντε-φερ με τους περυσινούς πρωταθλητές Αγγλίας δεν θέλει σε καμία περίπτωση να χάσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά το καλύτερο αποτέλεσμα για τους «ερυθρόλευκους» θα είναι η νίκη, ωστόσο άπαντες στο λιμάνι έχουν επίγνωση της δυσκολίας του έργου τους. Άλλωστε η Γιουνάιτεντ, αν και δεν θυμίζει σε τίποτα την αρμάδα του σερ Άλεξ Φέργκιουσον, διαθέτει πολύ βαριά φανέλα και θα είναι αρκετά δύσκολος αντίπαλος.

Ως εκ τούτου ο Ολυμπιακός αν δεν μπορέσει να το κερδίσει το παιχνίδι φρονούμε ότι θα φροντίσει να μην το χάσει, καθώς είναι διαφορετικό να πάει με ήττα στον αγώνα ρεβάνς στο «Θέατρο των Ονείρων» και άλλο επί παραδείγματι με ισοπαλία 0-0.

Σίγουρα η Γιουνάιτεντ θα προσπαθήσει να ελέγξει τον ρυθμό, όπως κάνουν οι αγγλικές ομάδες, και εκεί θα πρέπει οι παίκτες του Ολυμπιακού να προσπαθήσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα μολονότι το ποδόσφαιρο που παίζει με τον Μόγιες στον πάγκο είναι προβλέψιμο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» διαθέτουν στη γραμμή κρούσης της παίκτες της κλάσης του Φαν Πέρσι και Ρούνεϊ. Οπότε θα πρέπει να πέσει το βάρος και στην άμυνα, προκειμένου να μείνει άθικτη η εστία του Ρομπέρτο.

Στο μεγάλο παιχνίδι του Φαλήρου η επιλογή μας είναι το 1Χ. Ο Ολυμπιακός στην έδρα του είναι αρκετά δυνατός και πιστεύουμε ότι θα δείξει τα… δόντια του και απέναντι στους περυσινούς πρωταθλητές Αγγλίας, που και αυτοί με την ισοπαλία θα είναι ευχαριστημένοι, δεδομένου ότι η ρεβάνς είναι στο σπίτι τους.

Στο σημερινό κουπόνι όμως υπάρχει και δεύτερο ματς από τα… αστέρια. Η Ζενίτ η οποία προέρχεται από την τρίμηνη διακοπή του ρωσικού πρωταθλήματος υποδέχεται την Ντόρτμουντ. Σ’ αυτό το ματς θα πάμε με το under που πληρώνει αρκετά υψηλά και δη 1.90.

Οι Ρώσοι πιστεύομε ότι θα παίξουν προσεκτικά απέναντι στους Βεστφαλούς, καθώς απέναντί τους έχουν μία ομάδα που δεν συγχωρεί τα λάθη στα μετόπισθεν και αν βρει ανοιχτούς χώρους τιμωρεί κάθε αντίπαλη άμυνα. Οπότε η ομάδα του Σπαλέτι λογικά δεν θα ανοιχτεί στο σημερινό ματς και λογικά έχουν πιθανότητες τα λίγα γκολ.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ

100. ΖΕΝΙΤ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ UNDER (1.90)
103. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ 1Χ (1.61)

ΑΠΟΔΟΣΗ: 3.059

Για σχόλια ή παρατηρήσεις, στο babispap_zougla@hotmail.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης