Στη σημερινή κλήρωση για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ η ουκρανική Μέταλιστ, που απέκλεισε τον ΠΑΟΚ στον γ’ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, κληρώθηκε με την γερμανική Σάλκε.

Υπάρχει, ωστόσο, το πιθανό σενάριο, που θέλει τον «Δικέφαλο» να συνεχίζει στο Τσάμπιονς και όχι στο Europa League, αρκεί η επιτροπή εφέσεων της UEFA να τιμωρήσει με αποκλεισμό την Μέταλιστ επιρρίπτοντάς της ευθύνες για το «στημένο» παιχνίδι του ουκρανικού πρωταθλήματος με την Καρπάτι τον Απρίλιο του 2008.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η απόφαση της UEFA αναμένεται να εκδοθεί την ερχόμενη Τρίτη, συνεπώς για τα επόμενα 24ωρα η ελληνική και η ουκρανική ομάδα θα βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα περιμένοντας την κρίσιμη ετυμηγορία. Όσον αφορά στην κλήρωση για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, ξεχωρίζει το ζευγάρι Φενέρμπαχτσε – Άρσεναλ από το γκρουπ των… μη πρωταθλητών. Τα πρώτα παιχνίδια έχουν προγραμματιστεί για τις 20-21 Αυγούστου και οι επαναληπτικοί θα διεξαχθούν στις 27-28 Αυγούστου.

Οι 10 ομάδες που θα προκριθούν θα πλαισιώσουν τις υπόλοιπες 22 (συνολικά 32) και στις 29 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για την συγκρότηση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ,
παρουσία του Ολυμπιακού.

Τα πλέι οφ των πρωταθλητών

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Αούστρια Βιέννης
Λουντογκόρετς – Βασιλεία
Βικτόρια Πλζεν – Μάριμπορ
Σαχτάρ Καραγκάντι – Σέλτικ
Στεάουα Βουκουρεστίου – Λέγκια

Τα πλέι οφ των υπολοίπων

Λιόν – Ρεάλ Σοσιεδάδ
Σάλκε – Μέταλιστ
Πάσος Φερέιρα – Ζενίτ
Αϊντχόφεν – Μίλαν
Φενέρμπαχτσε – Άρσεναλ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης