Η Γιουβέντους ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι με την Μίλαν, επικρατώντας των Μιλανέζων με 3-1. Με επιθετικό πνεύμα και κυνηγώντας το γρήγορο γκολ, η Γιουβέντους είχε την πρώτη ευκαιρία της στο 6ο λεπτό με τον Βιδάλ, το σουτ του οποίου πέρασε λίγο άουτ. Το γκολ ωστόσο ήρθε στο 14’, αν και με υποψία οφσάιντ, με το πλασέ του Τέβες να νικάει τον Ντιέγκο Λοπεθ. Η «μεγάλη Κυρία» πίεσε για ένα δεύτερο γκολ, ωστόσο αυτό μπήκε… ανάποδα, με τον Αντονέλι να ισοφαρίζει στο ντεμπούτο του με κεφαλιά μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Τσέρτσι.

Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν από την ισοφάριση και πίεσαν αμέσως, με τον Ντιέγκο Λόπεθ να κάνει στο 30′ τεράστια επέμβαση στο σουτ, με το αριστερό, του Μαρκίζιο από το ύψος της περιοχής. Η χαρά των «ροσονέρι» δεν κράτησε πάνω από δύο λεπτά, καθώς δευτερόλεπτα μετά τη χαμένη ευκαιρία του Μαρκίζιο, ο Πίρλο εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ντιέγκο Λόπεθ δεν έδιωξε όπως θα ήθελε, ο Τέβες με κεφαλιά βρήκε τον Μπονούτσι και αυτός έκανε το 2-1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τρίτο γκολ της Γιουβέντους που οριστικοποίησε και τη νίκη της ήρθε στο 65′, όταν ένα τρομερό σουτ του Μαρκίζιο έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Μοράτα πλάσαρε στην κενή εστία για το 3-1.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης