Το πρόστιμο που είχε επιβληθεί στην ΠΑΕ ΑΕΚ από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Super League, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στα ματς της 19ης και της 20ης αγωνιστικής, με ΠΑΟΚ και Πανιώνιο, αντίστοιχα, μειώθηκε. Η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, στην οποία προσέφυγε η Ένωση, έκανε δεκτή τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση, ωστόσο δέχθηκε ότι τελέστηκαν οι πειθαρχικές πράξεις και έτσι το πρόστιμο των 45.000 ευρώ που είχε πρωτοδίκως επιβληθεί δεν… εξαφανίστηκε, αλλά μειώθηκε στα 28.000 ευρώ.

Επίσης, δέχθηκε τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα Κων. Πετρόπουλου κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσης Β’-Γ’ Εθνικής κατηγορίας, σχετικά με τον ποδοσφαιριστή της Λάρισας Ν. Γκρούμπιεσιτς, ο οποίος είχε αποβληθεί στο ματς με τον Πανσερραϊκό. Αρχικώς, η απόφαση ήταν πως δεν θα τιμωρηθεί ο παίκτης για την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε, ωστόσο η Επιτροπή Εφέσεων έκρινε ότι ορθώς αποβλήθηκε κι έτσι του επέβαλε ποινή αποκλεισμού τριών αγωνιστικών και πρόστιμο 120 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, απορρίφθηκε, λόγω ελλείψεως παραβόλου, η έφεση του ποδοσφαιριστή του Πιερικού Χρήστου Κουτσοσπύρου, ο οποίος τιμωρήθηκε με αποκλεισμό τεσσάρων αγωνιστικών για την άσεμνη χειρονομία που έκανε στο ματς με τη Λάρισα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης