Σε μια ακόμα φιλανθρωπική δράση προχώρησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Συγκεκριμένα όλοι οι παίκτες των Πειραιωτών, εκτός του Τσόρι Ντομίνγκες που είναι άρρωστος, συνοδευόμενοι από τον προπονητή της ομάδας, Βίτορ Περέιρα, τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, και άλλα μέλη της διοίκησης επισκέφτηκαν την ογκολογική Μονάδα «Μαριάννα Βαρδινογιάννη-Ελπίδα» όπου συνομίλησαν με τα παιδιά που νοσηλεύονται εκεί και τους μοίρασαν δώρα.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών παρέδωσε επιταγή στην Μαριάννα Βαρδινογιάννη, που με την σειρά της του έδωσε την τιμητική πλακέτα του ιδρύματος για την προσφορά του. Η κυρία Βαρδινογιάννη στην ομιλία της ευχαρίστησε την ομάδα του Ολυμπιακού και τον πρόεδρο της λέγοντας μεταξύ άλλων: «Η παρουσία σας αποτελεί ένα ξεχωριστό γεγονός, για ολόκληρη την οικογένεια της ΕΛΠΙΔΑΣ, καθώς είναι κάτι που το περιμένουνε με μεγάλη ανυπομονησία για τα παιδιά κάθε χρόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σας υποδεχόμαστε ως φίλους και υποστηρικτές της ΕΛΠΙΔΑΣ, που με ιδιαίτερη ευαισθησία και συνέπεια στο ραντεβού που δίνετε με τα παιδιά του νοσοκομείου μας, βρίσκεστε κοντά μας και τους δίνετε μεγάλη δύναμη στο δύσκολο αυτό αγώνα. Βλέπω απέναντι μου πρόσωπα, που έγραψαν και γράφουν, μεγάλη ιστορία, για την ομάδα και νέα μέλη που έχουν κατακτήσει τις καρδιές όλων μας, όλων των φιλάθλων.

Με συγκινεί το γεγονός πως παρά το βεβαρημένο πρόγραμμα των αγώνων και των προπονήσεων, ήρθε σύσσωμη όλη η ομάδα, για να συμπαρασταθείτε στα παιδιά μας και να προσφέρετε τα πρωτοχρονιάτικα δώρα και να μοιραστείτε μαζί τους μερικές στιγμές που θα θυμούνται σε όλη τους τη ζωή».

Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ελλάδας που δήλωσε: «Θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να ευχαριστήσω την κυρία Βαρδινογιάννη και να πούμε ότι είμαστε εδώ να στηρίξουμε αυτή την φιλότιμη και μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για όλα τα παιδιά, όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά και από τις γειτονικές χώρες. Είναι ένα λειτούργημα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι κάτι το οποίο από την πρώτη στιγμή το στηρίξαμε και αυτό που έχει σημασία είναι ότι μετά από 24-25 χρόνια που έχει ξεκινήσει αυτή η προσπάθεια, η κυρία Βαρδινογιάννη με την ίδια δύναμη, το ίδιο κουράγιο, θέλει να δώσει συνέχεια.

Έχει δώσει ελπίδα σε όλα αυτά τα παιδιά που πραγματικά την χρειάζονται. Παρόλο που η χώρα μας δοκιμάζεται τα τελευταία χρόνια, βλέπουμε ότι αυτή η προσπάθεια κάθε χρόνο μεγαλώνει. Είμαστε εδώ, να το στηρίξουμε και θέλουμε να σας ευχηθούμε κάθε επιτυχία στα χρόνια που έρχονται και σας ευχαριστούμε γι’ αυτό που κάνετε για τον τόπο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης