Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Πλατανιά και τον Ατρόμητο.

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0) στα Περιβόλια Χανίων, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League και συνεχίζουν αήττητες στο φετινό πρωτάθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά τη σημερινή «μοιρασιά» τους ο Πλατανιάς έφτασε τους πέντε βαθμούς, ενώ η ομάδα του Μπάγεβιτς τους επτά.

O αγώνας

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ανήκε στον Ατρόμητο, που ήταν πιο κινητικός στα πρώτα λεπτά του αγώνα και απείλησε στο 8΄ με τον Επστάιν, ο οποίος ωστόσο νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Κηπουρό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πλατανιάς ισοφάρισε στις ευκαιρίες τρία λεπτά αργότερα, όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο Τζανής έπιασε κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου η ομάδα των δυτικών προαστίων είχε άλλες δύο καλές στιγμές, με ένα σουτ του Δημούτσου, που πέρασε μόλις άουτ στο 34΄ και μια κεφαλιά του Σουμπίνιο (38΄) που είχε την ίδια κατάληξη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πλατανιάς ισορρόπησε το παιχνίδι και δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες, όπως με τον Μαραγκουδάκη στο 54΄ και τον Κάλαϊτζιτς στο 55΄, με τον Ιτάνζ να αποκρούει και στις δύο περιπτώσεις.

Στο 68΄ άλλο ένα σουτ, από τον Κάλαϊτζιτς, βρήκε πάλι σε ετοιμότητα τον γκολκίπερ του Ατρόμητου, ενώ στο 78΄ ο Αναστασάκος κοντρόλαρε ωραία αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε άουτ.

Kίτρινες: Ουκάρ – Επστάιν, Φυτανίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος

Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Αναστασάκος (82΄ Μαρτσάκης), Μαραγκουδάκης, Αγκιλέρα, Κάλαϊτζιτς (77΄ Γκονζάλες), Ουκάρ, Τζανής, Ποτουρίδης, Ουντότζι (90΄+ Μιρτσέτα).

Ατρόμητος (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Επστάιν (87΄ Καραγκούνης), Μπέλιτς, Ιγκλέσιας, Καραμάνος (70΄ Κούτσι), Δημούτσος, Λαζαρίδης, Σουμπίνιο (73΄ Π. Γκαρσία).

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης