Ο Ζούλιο Σέζαρ παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο αποχώρησε από την Ίντερ, ενώ αναφέρθηκε και στη Γιουβέντους, την οποία -όπως είπε- «μισεί». Ο Βραζιλιάνος κίπερ από τη στιγμή που μετακόμισε στο Μιλάνο ο Χαντάνοβιτς έχασε τη θέση του και για αυτόν τον λόγο μετακόμισε στην Πρέμιερ Λιγκ, αφού αποδέχθηκε την πρόταση της ΚΠΡ.

«Ομολογώ πως ήλπιζα να μου συμπεριφερθούν διαφορετικά οι άνθρωποι της Ίντερ. Τουλάχιστον, στην αρχή. Γιατί μετά μίλησα με τον Μοράτι και όλα ξεκαθάρισαν. Ήθελα να μείνω στην ομάδα, αλλά δεν βρισκόμουν μέσα στις επιλογές του νέου προπονητή» είπε ο Ζούλιο Σέζαρ και αναφέρθηκε στη σεζόν όπου πάλευε με τον Φραντσέσκο Τόλντο για τη θέση του βασικού: «Η πρώτη χρονιά με τον Τόλντο ήταν παράξενη. Μετά, ο Μαντσίνι έκανε την επιλογή του να θεωρεί εμένα βασικό, οπότε οι σχέσεις μου με τον Φραντσέσκο εξομαλύνθηκαν. Τόσο, που γίναμε καλοί φίλοι και έμαθα πολλά από αυτόν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τις αναμνήσεις του από τα χρόνια του στο Μιλάνο σχολίασε: «Καλύτερη στιγμή η κατάκτηση του τρεμπλ, χειρότερη ο αποκλεισμός της Βραζιλίας στο Μουντιάλ του 2010. Αυτό που κρατώ ήταν η συνεργασία μου με τον Μουρίνιο. Είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος, μας πίεζε σε όλα. Του οφείλω πολλά».

Τέλος, ο Βραζιλιάνος αναφέρθηκε στη Γιουβέντους, για την οποία είπε: «Απλώς τη… μισώ. Κάθε φορά που την αντιμετώπιζα ήμουν βέβαιος πως θα την κερδίζαμε και πάντα χάναμε».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης