Ο Iron Mike ετοιμάζεται για τη μεγάλη του επιστροφή! Για μία παράσταση ωστόσο διαφορετική από αυτές που τον είχε συνηθίσει ο κόσμος τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», ο Μιχάλης Ζαμπίδης είναι έτοιμος να ξαναφορέσει τα γάντια και να ανέβει και πάλι στο ρινγκ. Όχι όμως για κάποιον αγώνα kick boxing, αλλά για χάρη της πυγμαχίας! Άλλωστε, όσοι έχουν παρακολουθήσει στενά τον «Iron Mike», γνωρίζουν καλά πως η δύναμή του είναι τα χέρια του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται πως ο Μιχάλης Ζαμπίδης στα νιάτα του υπήρξε μέλος της Εθνικής ομάδας πυγμαχίας για τρία χρόνια, και πρωταθλητής Εφήβων από το 1996 έως το 1998. Είχε συμμετάσχει μάλιστα και στην προολυμπιακή αποστολή για τους αγώνες του Σίδνεϊ (2000). Συνολικά έχει δώσει 40 αγώνες πυγμαχίας και μπορεί να περηφανεύεται, αν και ο χαρακτήρας του «Iron Mike» δεν είναι τέτοιος, ότι επί ελληνικού εδάφους δεν έχει ηττηθεί ποτέ. Αυτό το μοναδικό επίτευγμα θα προσπαθήσει να διατηρήσει ο Ελληνας παγκόσμιος πρωταθλητής, ο οποίος φημολογείται ότι θα αναμετρηθεί με ξένο αντίπαλο μέχρι το τέλος του 2015. Αγώνας που, αν τελικά πραγματοποιηθεί, θα προκαλέσει πάταγο!

Πηγή: govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης