Ο Ντέιβιντ Μόγιες έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση και την προσπάθεια των παικτών του στον επαναληπτικό του Μονάχου, ενώ τόνισε πως θα συνεχίσει τη δουλειά του, που δεν είναι άλλη από το χτίσιμο της νέας Γιουνάιτεντ.

«Δεν φοβάμαι για την θέση μου, καθώς η δουλειά μου είναι να συνεχίζω και να… κάνω την δουλειά. Στόχος μου είναι να φτιάξω μια ομάδα που θα επιστρέψει στο Champions League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο σύλλογος δεν είχε ποτέ προβλήματα, έχουμε μιλήσει για τα πάντα, ο σύλλογος κοιτάζει να ξοδέψει τα σωστά χρήματα στους σωστούς παίκτες που είναι διαθέσιμοι.

Δεν έχει να κάνει με το γεγονός πως δεν θα παίξουμε του χρόνου Champions League. Με όσους παίκτες έχουμε μιλήσει κρυφά είναι κάτι περισσότερο από χαρούμενοι για να έρθουν στην ManUtd».

Για το ματς ανέφερε: «Ακόμη όταν πηγαίνεις σχολείο, αυτό που σου μαθαίνουν είναι να μην δέχεσαι γκολ αμέσως μετά αφού έχει πετύχει, αλλά το δεχτήκαμε τόσο γρήγορα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα ήταν σίγουρα δύσκολη νύχτα, αλλά αφού πετύχαμε το γκολ έπρεπε να για 5-10 λεπτά να μην τους δώσουμε την μπάλα, αλλά με την σέντρα βγήκαν μπροστά και σκόραραν.

Παίξαμε καλά και είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση, απλά κάναμε κάποια λάθη».

Επιμέλεια: Απόστολος Αγιοστρατίτης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης