ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο γήπεδο της Τούμπας (20.00, OTE TV) με φόντο τον τελικό του Κυπέλλου της 11ης Μαΐου.

Ο Γιώργος Δώνης θα επαναφέρει όλα τα δυνατά «χαρτιά» του στην ενδεκάδα, σε ένα σύστημα 4-4-2. Κάτω από τα δοκάρια θα πάρει θέση ο Ιτάνζ, με τους Κατσουράνη και Σίλντενφελντ να αποτελούν το κεντρικό δίδυμο της άμυνας, τον Αποστολόπουλο στα δεξιά και τον Λίνο στα αριστερά. Στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν οι Κάτσε και Λάζαρ, ο Σαλπιγγίδης θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο, ο Καμαρά στο αριστερό και οι Αθανασιάδης, Λόρενς στην επίθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την αποστολή του ΠΑΟΚ συμπληρώνουν οι Γλύκος, Ετό, Κωνσταντινίδης, Κουμάλο, Ιντζίδης, Φωτάκης, Κίτσιου, Ρομπέρ και Γεωργιάδης. Εκτός έμειναν οι Χακόμπο, Κατσικάς, Σταφυλίδης, Πέλκας και Βούκιτς.

Ο Σάκης Τσιώλης, που επιθυμεί να οδηγήσει την ομάδα της Τρίπολης για πρώτη φορά σε έναν τελικό, θα παίξει με σύστημα 4-2-3-1. Στον «άσο» θα ξεκινήσει ο Μπάντης, με την τετράδα της άμυνάς του να αποτελείται από τους Σανκαρέ, Μπαρτολίνι, Τσαμπούρη (δεξιά) και Κοντοέ (αριστερά). Τα δύο χαφ θα είναι οι Ουσέρο και Άλβαρες και πιο μπροστά τους η τριάδα θα αποτελείται από τους Ράγιος, Ντε Μπλάσις και Ναβάρο, με τον Λέντσε να είναι μοναδικός προωθημένος.

Την αποστολή των Αρκάδων συμπληρώνουν οι Γεωργακόπουλος, Πιπίνης, Φορμίκα, Κάφα, Καστέλς, Κουρμπέλης και Καλαντζής. Απόντες θα είναι οι Φούλοπ, Περόνε και Χουανίτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης