Το δικό σόου έδωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο στη συνέντευξη Τύπου για τον σημερινό αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης, θα ήθελα να επιστρέψω στην Αγγλία. Μου αρέσουν τα πάντα εκεί. Θα δούμε πότε θα γίνει αυτό. Πιθανότατα θα είναι το επόμενο βήμα μου» τόνισε ο Πορτογάλος, ο οποίος ερωτηθείς εάν θα ήθελε να διαδεχτεί τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον στους «μπέμπηδες», με δεδομένο ότι ο Σκωτσέζος είναι στο 71ο έτος της ηλικίας του, απάντησε: «Δεν νομίζω ότι θα φύγει ο σερ Άλεξ. Πιστεύω ότι θα τελειώσει την καριέρα του λίγο νωρίτερα ή αργότερα από μένα. Αυτός θα είναι 90άρης κι εγώ 70άρης»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη φετινή σεζόν και τους στόχους της «βασίλισσας» ο «Special One» είπε: «Έχουμε κερδίσει το Σούπερ Καπ. Χάσαμε το πρωτάθλημα και είμαστε μέσα σε ακόμη δύο διοργανώσεις, τις οποίες μπορείς να νικήσεις ή και να τις χάσεις. Πρέπει να περιμένουμε μέχρι το τέλος. Θα μιλήσουμε αφού τελειώσουν όλα και κάνουμε ταμείο».

Στην ερώτηση εάν θα είναι αποτυχία για τον ίδιο ή τη Ρεάλ η μη κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ τόνισε: «Όχι. Αν δεν κατακτήσουμε φέτος το Τσάμπιονς Λιγκ, δεν θα είναι μια αποτυχία. Υπάρχουν μεγάλες ομάδες στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο που δεν το έχουν κατακτήσει. Η Ρεάλ θέλει να κατακτήσει το δέκατό της και εγώ θέλω το τρίτο. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στη δουλειά μου, αλλά δεν σκοπεύω να σταματήσω την καριέρα μου στα δύο Τσάμπιονς Λιγκ».

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης