Πανευτυχής για τη νίκη (64-60) στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά το τέλος του ντέρμπι των «αιωνίων».

«Το πρώτο ντέρμπι της σεζόν ήρθε πολύ νωρίς, όπου καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη. Δεν μπορούμε να ελέγξουμε το πρόγραμμα» τόνισε αρχικά ο τεχνικός των Πειραιωτών και πρόσθεσε: «Παρουσιαστήκαμε συγκεντρωμένοι και ελέγξαμε απόλυτα το παιχνίδι, δημιουργώντας μεγάλες διαφορές. Στο δεύτερο μέρος άλλαξαν κάπως τα δεδομένα, περιμέναμε την αντεπίθεση του Παναθηναϊκού, που έγινε με κύριους άξονες τον Διαμαντίδη και τον Τσαρτσαρή. Η νίκη είναι σημαντική. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλή ομάδα, έχει πολύ καλό προπονητή και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Θεωρώ ότι κάνουμε καλό αμυντικό παιχνίδι και, αν προσέχαμε λίγο παραπάνω στην επίθεση, η διαφορά ίσως ήταν μεγαλύτερη για εμάς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καταλήγοντας, ο Μπαρτζώκας αναφέρθηκε και στη διαφορά των βολών, κάτι που μπορεί να εκληφθεί ως αιχμή για τη διαιτησία: «Ο Παναθηναϊκός σούταρε 17 βολές στο δεύτερο ημίχρονο κι εμείς καμία, κάτι που είναι αξιοσημείωτο».

Διαβάστε επίσης:

«Άλωσε» το ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός, 64-60 τον Παναθηναϊκό,
Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2012, 20:40

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης