Αντιμέτωπη με την Αρμάνι Μιλάνο θα τεθεί το βράδυ (21.00, NOVA 2) της Παρασκευής η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκας.

Οι «ερυθρόλευκοι», που διάγουν περίοδο εξαιρετικής φόρμας, θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν το εμπόδιο του ιταλικού συλλόγου, καθώς η νίκη τους, αν συνδυαστεί με ήττα της Ζαλγκίρις από την Αναντολού Εφές στο Κάουνας, θα τους χαρίσει την πρώτη θέση του ομίλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως, μεγάλο κίνητρο για τη νίκη έχει και το συγκρότημα του Σκαριόλο. Πιο συγκεκριμένα, αν θέλει να συνεχίσει στο TOP 16 της διοργάνωσης, θα πρέπει να φύγει με το «διπλό» από το ΣΕΦ και παράλληλα η αδιάφορη Τσεντεβίτα να νικήσει την Κάχα στη Βιτόρια.

Το συγκεκριμένο σενάριο φαντάζει αρκετά δύσκολο, εντούτοις οι παίκτες του Σέρτζιο Σκαριόλο είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τις πιθανότητες που τους έχουν απομείνει για την πρόκριση.

Πρόσωπο της εν λόγω αναμέτρησης θα είναι αναμφίβολα ο Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος θα αγωνιστεί στο ΣΕΦ για πρώτη φορά ως αντίπαλος της ομάδας του Πειραιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης