Οι Κώστας Σλούκας και Βασίλης Καββαδάς είναι οι δύο παίκτες που «κόπηκαν» από την 12αδα της Εθνικής μπάσκετ των Ανδρών για το προολυμπιακό τουρνουά της Βενεζουέλας, που αρχίζει αύριο.

Ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός, Ηλίας Ζούρος, ενημέρωσε κατ’ ιδίαν τους δύο παίκτες πως δεν βρίσκονται στις τελικές επιλογές του, εξηγώντας τους την απόφασή του και ευχαριστώντας τους για την παρουσία τους στην προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο παίκτες θα αναχωρήσουν για την Ελλάδα, αλλά, εφόσον η «γαλανόλευκη» εξασφαλίσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, θα επανενταχθούν στις προπονήσεις.

Οι 12 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή της ομάδας μας για το Προολυμπιακό Τουρνουά είναι οι εξής: Ζήσης, Σπανούλης, Καλάθης, Μάντζαρης, Βασιλειάδης, Μπράμος, Παπανικολάου, Καϊμακόγλου, Πρίντεζης, Φώτσης, Μπουρούσης και Μαυροειδής.

Ο Ηλίας Ζούρος, εν όψει της αυριανής πρεμιέρας απέναντι στην Ιορδανία (21.00 ώρα Ελλάδος), τόνισε: «Όλοι γνωρίζουμε τις ιδιαιτερότητες που έχει μία πρεμιέρα σε κάθε διοργάνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είχαμε κάποια προβλήματα, όπως με τον μικρό χρόνο προετοιμασίας και τον τραυματισμό του Μάντζαρη, που είναι πλέον καλύτερα, αλλά πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε όπως πρέπει την πορεία μας στο Προολυμπιακό Τουρνουά.

Η Ιορδανία είναι μία ομάδα που χρησιμοποιεί πολλές σύνθετες άμυνες και ζώνη για να χαλάσει το παιχνίδι των αντιπάλων της. Εμείς θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι από τα πρώτα λεπτά, για να επιβάλουμε τον ρυθμό μας και να φθάσουμε στη νίκη».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης